Printre pozele castigatoare la iPhone Photography Awards 2020 este una facuta cu iPhone 4

0
Printre fotografiile câștigătoare în iPhone Phone Awards se află și una făcută cu iPhone 4.
Printre fotografiile câștigătoare în iPhone Phone Awards se află și una făcută cu iPhone 4.

Ieri au fost prezentate pozele câștigătoare din cadrul iPhone Photography Awards 2020 și ce e interesant este că avem și una făcută cu un iPhone 4. Lista prezentată ieri conține pozele câștigătoare din 13 categorii, cele mai bune dintre sutele care au fost înregistrate în competiție și arată foarte bine, după cum spuneam și cu alte ocazii, pune în valoare nu neapărat capacitatea de fotografiere de pe un iPhone cât mai degrabă dorința posesorilor de a genera niște materiale foarte bune.

Premiul cel mare – ”The Grand Prize Winner and Photographer of the Year Award a fost câștigat de Dimpy Bhalotia din UK pentru poza ei Flying Boys:

Primul loc a fost câștigat de către Artyom Baryshau din Belarus cu No Walls, făcută cu un iPhone 6:

Pe al doilea loc este Geli Zhao din China cu o poză fără titlu, realizată cu iPhone XS Max:

Iar pe locul trei este Saif Hussain din Iraq cu poza Sheikh Of Youth,un portret al unui bătrân, în diferite ipostaze realizată cu iPhone X:

Processed with VSCO with b6 preset

Dacă vreți să vedeți lista completă a câștigătorilor poate fi consultată aici iar pozele se regăsesc aici.

Ceea ce mi se pare însă foarte interesant este că în competiție avem și o poză făcută de Omar Lucas ce a luat primul loc în categoria “People”:

Asta ne arată că pentru a face poze deosebite nu ai nevoie de scule performante – important este ochiul fotografului care este capabil să vadă dincolo de obiectiv.

Ca fapt divers, iPhone Photography Awards este o competiție care nu este organizată de Apple, cu toate că Apple face tot posibilul să atragă atenția asupra ei, promovând an de an imaginile câștigătoare. Și face asta de 13 ani :).

Oricum, e interesant de văzut ce poze pot ieși din smartphone-urile moderne.

Ce părere aveți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here