HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Z Flip 5G versus Z Flip: ce s-a schimbat

Samsung Galaxy Z Flip 5G versus Z Flip: ce s-a schimbat

Samsung Galaxy Z Flip 5G

Producătorul coreean a prezentat oficial Samsung Galaxy Z Flip 5G. Versiunea cu suport pentru rețelele 5G a telefonului cu ecran pliabil (pe verticală) a fost introdusă oficial înainte de evenimentul Samsung Unpacked. Probabil decizia s-a luat pentru a-i lăsa scena în cadrul respectivului eveniment seriei Note20, care este, fără dubiu, vedeta Unpacked.

În plus, nici nu sunt diferențe spectaculoase care să merite prea multă atenție. Într-adevăr, telefonul vine cu suport pentru rețelele 5G, așa cum ar trebui să o facă orice terminal care costă peste 1000 de euro. Samsung Galaxy Z Flip 5G vine cu noul chipset Qualcomm Snapdragon 865+. Care, în mod normal, îi va asigura și un plus sensibil de performanță.

Versiunea standard de Z Flip, care a văzut lumina zilei anul acesta în februarie, este echipat cu Snapdragon 855+.

O altă deosebire este dată de tipul memoriei interne. Chiar dacă noul dispozitiv vine cu aceeași capacitate internă de stocare, de 256 GB, acum ea este de tip UFS 3.1.

Noul Galaxy Z Flip 5G vine în două variante de culoare noi, numite Mystic Grey și Mystic Bronze. În rest, toate detaliile tehnice rămân neschimbate.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep