HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A71

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A71

huse de protectie pentru Samsung Galaxy A71

Galaxy A71 este unul dintre telefoanele momentului. Prezent în ofertele operatorilor mari de la noi, vine cu un raport preț/specificații extrem de atractiv și cu un design elegant. O construcție finuță, cu profil îngust și cu foarte multă atenție la detalii. Și, pentru că această finețe poate lăsa impresia de fragilitate, m-am gândit să vă propun câteva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A71.  

În mod evident, am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect.ro. Un magazin online care are în ofertă o grămadă de carcase și huse de protectie pentru Samsung Galaxy A71. Inclusiv accesorii originale Samsung pot fi găsite în această ofertă.

Motiv pentru care o să încep cu o hustă de tip cover originală Samsung. O husă S-View Wallet Black. Este disponibilă în mai multe culori, asigură și protecția ecranului, dar lasă la vedere o mică parte din acesta, pe care vor fi afișate notificările.

Tot o husă de tip cover, de această dată o variantă ceva mai accesibilă, de la DuxDucis. DUX DUCIS Book Type. Noi am testat versiunea inchisă la culoare. Această husă poate fi folosită și ca stand pentru telefon. Are și ea un mic buzunar pentru carduri de credit.

Următoarea pe listă, o husă care protejează spatele telefonului și, prin marginile pronunțate, parțial și ecranul. O husă SPIGEN Rugged Armor Black. De culoare neagră, așa cum îi spune și numele.

Preferatele mele au fost husele RINGKE Fusion X. Asigură un aspect ceva mai dur și protejează colțurile telefonului, dar și ecranul. Exact zonele cele mai vulnerabile. Am testat și varianta cu model de tip camuflaj, de culoare neagră. Dar și o versiune albastră, care se potrivea foarte bine cu culoarea telefonului pe care îl avem la review.

Evident, MobileDirect oferă o gamă mult mai largă de huse de protectie pentru Samsung Galaxy A71. Și pentru aproape orice model de smartphone. Așa că aruncați un ochi acolo!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep