HomeFeaturedFocusSpotify, TikTok, Pinterest si multe alte aplicatii nu mai pornesc pe iPhone...

Spotify, TikTok, Pinterest si multe alte aplicatii nu mai pornesc pe iPhone si pare sa fie vina Facebook si avem o solutie

Din cauza unor probleme introduse de Facebook pe iOS, o grămadă de aplicații nu mai pornesc: Spotify, Tinder, Pinterest etc.
Din cauza unor probleme introduse de Facebook pe iOS, o grămadă de aplicații nu mai pornesc: Spotify, Tinder, Pinterest etc.

Dacă ați observat că brusc nu vă mai pornesc aplicații gen Spotify, Pinterest, Tinder, TikTok pe iPhone, nu vă panicați: e problemă introdusă de Facebook azi dimineață și care pare să afecteze un număr mare de aplicații. Există un fel de workaround, ce permite lansarea lor dacă puneți telefonul în Airplane mode.

Încă nu se știe clar care este de fapt problema, posibil să țină de SDK-ul Facebook, folosit de multe aplicații pentru login și din păcate problema nu este prezentă doar la cei ce folosesc conturile Facebook pentru a se conecta la aplicațiile respective. Interesant este că aceleași aplicații pe Android funcționează fără probleme.

Facebook a anunțat că a aflat de problemă și investighează problemele din iOS SDK. Lucrurile par să încingă spiritele, pe GitHub există deja mai multe thread-uri unde creatorii aplicațiilor afectate discută pe această temă. Nu este prima dată când Facebook reușește să strice fengshui-ul – în luna mai a fost o problemă similară, reparată în cele din urmă de Facebook.

Așa că din păcate, dacă vă numărați printre cei afectați, prea multe nu aveți de făcut în momentul de față. Eventual să folosiți versiunile de web ale aplicațiilor.

via TV

P.S.: se pare că problema poate fi evitată dacă e folosită aplicația Lockdown Apps, care filtrează call-urile către server-ul Facebook.

  • Download Lockdown Apps from the App Store
  • Lansați Lockdown Apps și urmați pașii de pe ecran
  • Activați “firewall on”
  • Creați un profil VPN
  • Activați profilul VPN / firewall din Lockdown Apps
Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep