HomeFeaturedFocusVideo: Samsung Galaxy Watch 3 prezentat inainte de lansarea oficiala

Video: Samsung Galaxy Watch 3 prezentat inainte de lansarea oficiala

Acesta pare să fie viitorul Samsung Galaxy Watch 3 ce va fi prezentat oficial la evenimentul Unpacked 2020 din 5 august.
Acesta pare să fie viitorul Samsung Galaxy Watch 3 ce va fi prezentat oficial la evenimentul Unpacked 2020 din 5 august.

Deja nu mai miră pe nimeni că produsele Samsung ajung pe net înainte de lansarea oficială, iar acum în preaja lansării Unpacked 2020 am văzut Galaxy Note 20 și de curând și noul Galaxy Watch 3. Avem un material video via TechTalkTV, detectat via SamMobile, în care este prezentată versiunea de 41mm a ceasului smart ce va fi lansat de Samsung.

Se poate observa marginea rotativă a display-ului (exact așa cum s-a zvonit că o sa fie) și cele două butoane de control din partea dreapta. Modelul prezentat vine cu un display de 1.2 inci și din câte am înțeles Samsung o să prezinte și versiunea puțin mai mare, cu display de 1.4 inci, corespunzătoare unui ceas de 45mm. Ambele modele sunt certificate IP68 și 5ATM, adică e capabil să stea în apă de 50m până la 10 minute. Alte funcții pe care ne așteptăm să le găsim sunt senzorii pentru blood pressure, heart rate și ECG.

În plus știm că ceasul smart Watch 3 va avea posibilitatea de personalizare a fețelor și chiar control prin gesturi.

Toate astea sunt niște funcționalități așteptate de utilizatorii Samsung de ceasuri smart și încearcă să aducă Watch 3 mai aproape de Apple Watch.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep