HomeMobileAndroidHuawei lanseaza P40 lite 5G in Romania cu o promotie ce va...

Huawei lanseaza P40 lite 5G in Romania cu o promotie ce va aduce castile FreeBuds 3i

Începând de astăzi Hauwei aduce pe piața din România modelul P40 lite 5G, cu un preț recomandat de 1699 LEI. În intervalul 28 iulie – 11 august, cei care achiziționează noul smartphone, primesc gratuit o pereche de căști wireless Huawei FreeBuds 3i, pentru a se bucura, alături de specificațiile de ultimă oră ale Huawei P40 lite 5G, și de o experiență audio premium.

În cadru conferinței de astăzi Huawei a prezentat câteva date extrem de interesante legare de piața din România și anume că în primul trimestru din 2020 Huawei a ajuns pe locul al doile în ceea ce privește numărul de smartphone-uri vândute cu o creștere de 7.6% față de perioada similară a lui 2019, cu o cotă de piață de aproape 30% (mai exact 29.3%), conform datelor GFK. În același context în România există 3.8 milioane de aparate Huawei/Honor active, 1.3 milioane de utilizatori în magazinul AppGallery.

Revenind la Huawei P40 lite 5G, acesta este dotat cu o cameră cvadruplă de 64 MP cu suport AI ce le permite iubitorilor de fotografie să surprindă lumea din jur în detalii inedite. În interior P40 lite 5G folosește cipset-ul Kirin 820 5G de 7nm.

Ecranul este unul HUAWEI Punch FullView de 6.5 (2400×1080 pixeli cu o densitate de 405 ppi) inci iar bateria de 4000 mAh suportă Huawei SuperCharge 40W, pentru a timpi semnificativ mai mici de încărcare.

Perfect pentru pasionații de fotografie

Huawei P40 lite 5G este echipat cu un sistem cu cameră cvadruplă AI, care cuprinde o cameră principală de înaltă rezoluție, de 64 MP, și camere cu obiective ultra-wide, macro și bokeh, pentru a acoperi o gamă largă de scenarii de fotografiere. Camera principală de 64 MP suportă funcția combinării de pixeli 4 în 1, rezultând un super pixel ce permite o capacitate de detectare a luminii mult îmbunătățită. Obiectivul cu unghi ultra larg poate surprinde fotografii de grup și peisaje inedite, în timp ce obiectivele macro și bokeh oferă versatilitate, făcând posibilă realizarea unor fotografii tip close-up și cu bokeh progresiv de calitate profesională.

Sistemul de cameră cvadruplă suportă și funcții video unice, precum modul video Huawei Dual-View, care le permite utilizatorilor să realizeze videoclipuri creative cu două camere diferite, înregistrarea video slow-motion la 960fps pentru încetinirea acțiunii până la 1/32 din viteza în timp real, și crearea unor time-lapse-uri uimitoare, excelente pentru a ilustra trecerea timpului.

Echipat cu un obiectiv cu diafragmă largă f/2.0, noul Huawei P40 lite 5G dispune de o funcție Super Night Selfie avansată, care optimizează subiectul cu algoritmi de portret avansați și folosește Multi-Frame Fusion pentru a evidenția culorile și detaliile din fundal. Datorită SoC-ului Kirin 820 5G puternic, zgomotul este controlat de algoritmi BM3D, care îi permit noului telefon să surprindă imagini clare, chiar și în medii slab luminate.

Experiență mobilă 5G de excepție

Beneficiind de cipsetul Kirin 820 5G de 7nm, Huawei P40 lite 5G oferă o experiență 5G extrem de rapidă. Procesorul octa-core permite SoC-ului să aloce în mod inteligent și flexibil resurse bazate pe diferite scenarii de utilizare. Funcția AI este activată de NPU, iar GPU-ul Mali-G57 este mai puternic. Cu un modem 5G integrat, SoC-ul Kirin 820 5G suportă conectivitate 5G eficientă.

Modul inovator eBook transformă Huawei P40 lite 5G într-o carte virtuală, care oferă o experiență de lectură asemănătoare celei pe hârtie. Smartphone-ul introduce AppAssistant actualizat, care include funcții noi precum Smart Brightness Lock, ce blochează temporar luminozitatea automată la lansarea unui joc, și Floating Window, care le permite utilizatorilor să răspundă rapid la mesaje, fără a ieși din joc.

Design elegant în culori moderne

Huawei P40 lite 5G este disponibil în trei variante de culoare pe piața din România, oferind astfel câte o variantă pentru fiecare preferință: Space Silver, Crush Green și Midnight Black. Create folosind un proces special de fabricație, finisajele unice de pe panoul din spate reflectă lumina în funcție de unghiul în care telefonul este poziționat.

În plus, noul Huawei P40 lite 5G are un buton de pornire 2-în-1, cu amprentă, dispus în lateral, care permite deblocarea telefonului mai rapid, cu o rată de succes mare.

Huwei P40 lite 5G vine cu sistemul de operare Android 10 ce folosește interfața EMUI și magazinul de aplicații AppGallery. În total, AppGallery conține peste 650 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

Niște statistici interesante despre AppGallery și ecosistemul Huawei în România.

Imediat ce o să primim un sample o să vă spun mai multe despre ele. Din ce am apucat să văd până acum este un smartphone extrem de interesant dat fiind prețul și prezența 5G.

via Huawei

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep