HomeFeaturedFocusApple a lansat un nou update pentru macOS Catalina 10.15.6

Apple a lansat un nou update pentru macOS Catalina 10.15.6

Ieri seară Apple a lansat un pachet suplimentar de update-uri pentru macOS Catalina 10.15.6 cu fixuri pentru iMac si virtualizare.
Ieri seară Apple a lansat un pachet suplimentar de update-uri pentru macOS Catalina 10.15.6 cu fixuri pentru iMac si virtualizare.

Tocmai ce am instalat un pachet de 2.8 GB de update-uri pentru macOS Catalina 10.15.6 despre care Apple spune că vin să repare problemele apărute cu afișarea pe iMac 2020 și blocările asociate aplicațiilor de virtualizare. Update-ul vine la aproape o lună de la lansarea macOS Catalina 10.15.6 și după cum puteți vedea în imaginea de mai sus, are 2.8GB. Mi se pare un pachet enorm pentru doar două fix-uri.

Asta nu înseamnă că nu trebuie să îl instalați – ca de obicei, vă recomand să puneți rapid toate update-urile pentru sistemul de operare, în special pentru macOS, dacă vreți să vă țineți sistemul sigur, cel puțin la nivel teoretic. Noul pachet o să vă ajute să rulați fără probleme aplicații de virtualizare (dacă faceți asta, bineînțeles), iar dacă aveți un iMac din 2020, afișarea o să funcționeze mai bine.

Setul de update-uri de la Apple se sincronizează cu cele 120 de bugfix-uri lansate de Microsoft în patch tuesday pentru luna septembrie 2020. Ar fi o chestie deșteaptă dacă și Apple ar încerca un model similar, în care utilizatorii să știe că lunar vor primi update-uri de securitate și vor fi conștienți că trebuie să le aplice imediat.

Eu am pus noul update, mi-a luat cam 30 de minute să îl aplic. Nu văd probleme.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep