HomeMobileAndroidHuawei P40 Pro primeste actualizarea 10.1.0.147 cu optimizari de camera si securitate

Huawei P40 Pro primeste actualizarea 10.1.0.147 cu optimizari de camera si securitate

Huawei P40 Pro (liber de rețea) a primit actualizarea 10.1.0.147(C432E8R4P1) cu optimizări pentru camera foto și remedii de securitate.
Huawei P40 Pro (liber de rețea) a primit actualizarea 10.1.0.147(C432E8R4P1) cu optimizări pentru camera foto și remedii de securitate.

Ieri dimineață am văzut că este disponibilă actualizarea 10.1.0.147 (C432E8R4P1) pentru Huawei P40 Pro liber de rețea și pe care am pus Google Mobile Services (detalii aveți aici). Inițial mi-a fost teamă să pun actualizarea, dar pentru că vine nu numai cu optimizări pentru camera foto ci și cu patch-urile Android pentru luna iulie 2020 (da, suntem la jumătatea lui august, dar mai bine mai târziu decât niciodată) am decis să îmi fac curaj și să dau drumul la update.

Pachetul nu este mare, are doar 832 MB și aduce smart eye tracking pentru camer frontală, adică posibilitatea de a monitoriza ochii subiecților și a putea face poze în care aceștia să nu iasă cu ei închiși. Apoi acest update mai aduce și setul de patch-uri de securitate Android pentru luna iulie 2020.

Download-ul și instalarea au fost foarte rapide, tot procesul a durat undeva sub 5 minute. Și pentru că vă spuneam că îmi era teamă să pun acest update de firmware în ideea că ar putea să strice funcționalitatea Google Mobile Services, am o veste foarte bună: nu vă faceți nicio problemă, funcționalitatea se păstrează și după update. Datele sunt acolo, la fel și setările.

Totul funcționează așa cum trebuie. Prin urmare, dacă aveți un Hauwei P40 Pro cu GMS, dați-i drumul la update că nu se întâmplă nimic rău.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep