HomeFeaturedFocusLG K31 a fost prezentat oficial

LG K31 a fost prezentat oficial

LG K31

Cea mai recentă ofertă de buget a producătorului coreean a fost prezentată oficial. LG K31 este un smartphone care va avea parte de disponibilitate globală și pare să vină cu un preț destul de atractiv. Mai exact, va costa 150 dolari pe piața din Statele Unite. Și da, va ajunge oficial și în Europa. Așa că sunt șanse reale să-l vedem în ofertele operatorilor de pe piața locală.

Prețul mic nu lasă loc de specificații foarte spectaculoase. Este și normal, dar mi se pare că un utilizator mediu de Android nu ar trebui să întâmpine dificultăți. Configurația pare suficient de decentă încăt să mă facă să cred acest lucru.

LG K31 este construit în jurul unui display IPS LCD de 5,7 inchi, cu rezoluție HD+ (1520 x 720 pixeli, aspect 19:9). În partea de sus acesta este prevăzut cu un notch în formă de U, care găzduiește o cameră foto frontală de 5 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem dual camera. Senzorul principal este de 13 megapixeli și este ajutat de un ultra-wide de 5 megapixeli. Tot pe spate este plasat și cititorul de amprentă digitală.

La interior avem o combinație de chipset MediaTek Helio P22 cu o memorie RAM de 2 GB. Capacitatea internă de stocare este de 32 GB.

Un acumulator de 3000 mAh și un sistem de operare Android 10 completează lista cu specificații tehnice pentru LG K31.

Așa cum spuneam, un telefon entry-level, cu preț destul de accesibil. Dacă se va bucura și de ceva subvenții din partea operatorilor, are șanse să facă o figură frumoasă de vânzări. Deja este disponibil în Statele Unite, iar productorul coreean a promis că și în Europa va ajunge destul de repede. Fără însă a oferi mai multe detalii.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep