HomeFeaturedFocusLG lanseaza Purificatorul Purtabil de Aer PuriCare

LG lanseaza Purificatorul Purtabil de Aer PuriCare

LG lansează un purificator de aer portabil, denumit AerPuriCare.

Cu ocazia IFA Berlin 2020 LG lansează un Purificator Purtabil de Aer PuriCare™, un produs născut dintr-o întreagă nouă categorie de tehnologie purtabilă pentru purificarea aerului, oferind un nou nivel de protecție în contextul actualei epidemii COVID-19. Purificatorul Purtabil de Aer PuriCare  LG va fi disponibil pe anumite piețe, începând din al patrulea trimestru al anului.

Purificatorul Purtabil de Aer PuriCare LG rezolvă dilema măștilor făcute în casă, de o calitate variabilă, și a măștilor de unică folosință greu de găsit. Purificatorul Purtabil de Aer PuriCare folosește două filtre Total Care – similare cu filtrele HEPA folosite de purificatoarele de aer casnice ale companiei.

Folosind cele mai recente descoperiri LG în domeniul purificării aerului, filtrele înlocuibile de înaltă performanță permit Purificatorului Portabil PuriCare să vă ofere aer proaspăt și curat, atât în casă cât și afară. Dispunând de Ventilatoarele Duale și Senzorul Respirator brevetat, purificatorul portabil LG le permite utilizatorilor să respire aer curat și filtrat; Senzorul Respirator detectează ciclul și volumul respirator al purtătorului, ajustând în consecință ventilatoarele duale cu trei viteze. Ventilatoarele accelerează automat pentru a ajuta la inspirație și încetinesc pentru a reduce rezistența în timpul expirației, ajutând la o respirație fără efort.

Conceput ergonomic pe baza unor analize faciale exhaustive, Purificatorul Purtabil PuriCare se potrivește fix pe figura utilizatorului, minimizând pierderile de aer din jurul nasului și bărbiei. Designul permite purtarea confortabilă a dispozitivului ore la rând. Bateria eficientă și ușoară de 820mAh asigură o operare de până la opt ore în modul economic și două ore în modul intensiv.

În plus, soluția inovatoare LG pentru aer personal dispune de o carcasă ce ajută la menținerea igienei între utilizări. Echipată cu lumini UV-LED ce ucid patogenii, această carcasă unică poate chiar încărca masca și trimite o notificare aplicației mobile LG ThinQ (Android/iOS) când filtrele trebuie înlocuite pentru o performanță mai bună. Și, deoarece fiecare componentă a Purificatorului Purtabil PuriCare LG – de la filtre la benzile pentru urechi – este înlocuibilă și reciclabilă, acesta constituie și o soluție responsabilă față de mediul înconjurător.

“Purificatorul Purtabil de Aer PuriCare este o adiție incitantă a gamei noastre de produse create pentru a vă oferi beneficii clare de sănătate și igienă,” a declarat Dan Song, președinte al LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. “Într-o perioadă în care consumatorii caută noi moduri de a-și face viața mai sigură și mai convenabilă, este important să putem oferi soluții care adaugă o valoare măsurabilă.”

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep