HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M51 a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy M51 a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy M51

Atunci când toată suflarea pasionată aștepta apariția acestui smartphone în Asia (mai exact pe piața din India), iată că Samsung Galaxy M51 iși face apariția tocmai în Germania. Direct pe site-ul oficial al companiei din această țară. Mai oficial de atât nu se putea. Mai aproape de piața din România s-ar fi putut, dar zic eu că Germania este un etalon suficient de grăitor și pentru detaliile comerciale legate de acest smartphone.

Dispozitivul impresionează din start cu un acumulator de 7000 mAh. Nu este o greșeală. Coreenii au vrut să ofere un dispozitiv cu autonomie îndestulătoare pentru două zile de utilizare și au focut tot posibilul să se întâmple asta. Eu zic că au și reușit. Bateria se încarcă rapid cu 25W.

La interior, Samsung Galaxy M51 se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 730 cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta din urmă va putea fi extinsă prin microSD.

În față avem un display Super AMOLED de 6,7 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli). Acesta este perforat de un orificiu plasat central, care ascunde o cameră foto frontală de 32 megapixeli. Deși avem un ecran OLED, cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, nu sub display.

Pe spate dispozitivul etalează un sistem de patru camere foto. Integrate, așa cum era de așteptat, într-un modul rectangular, ca la toate modelele actuale de Samsung. Un senzor principal de 64 megapixeli este ajutat de un ultra-wide de 12 megapixeli și de un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Cea de-a patra cameră, tot de 5 megapixeli, este dedicată fotografiilor macro.

Deocamdată Samsung Galaxy M51 este disponibil la precomandă în Germania, la un preț de 360 euro. Livrările încep pe 11 septembrie.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep