HomeFeaturedFocusOppo K7 5G a fost anuntat oficial

Oppo K7 5G a fost anuntat oficial

Oppo K7 5G

Un nou telefon din zona de terminale 5G cu prețuri ceva mai accesibile își face apariția. Este vorba despre Oppo K7 5G, telefon ce ar putea deveni disponibil și pe piețele europene. Acolo unde Oppo face eforturi să își întărească prezența. Un smartphone ce propune un raport preț/specificații suficient de atractiv. Iar suportul pentru noile rețele 5G va deveni în curând un must have pentru orice terminal care se respectă.

Dispozitivul nostru este construit în jurul unui ecran AMOLED de 6,4 inchi și rezoluție fullHD+. Acesta integrează și cititorul de amprentă digitală și este prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală de 32 megapixeli.

Oppo K7 5G se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 765G. Acesta este asortat cu o memorie RAM de 8 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB (preț de aproximativ 285 dolari) sau de 256 GB (aproximativ 330 dolari). Ambele prețuri sunt valabile pentru piața chineză.

Sistemul de operare este un Android 10 cu interfața Oppo peste el.

Pe partea din spate terminalul are un sistem de patru camere foto. Unul devenit deja convențional pe acest segment de preț. Cu un senzor principal de 48 de megapixeli, ajutat de unul ultra-wide de 8 megapixeli. Plus unul de adâncime de 2 megapixeli. Cea de-a patra cameră este una dedicată macro, cu senzor tot de 2 megapixeli.

Un acumulator de 4025 mAh (care se încarcă cu 30W) completează lista cu detalii tehnice.

Oppo K7 5G poate deja fi comandat în China. Livrările încep pe 11 august. Așa cum spuneam, sunt șanse să îl vedem oficial și prin Europa.

via SparrowNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep