HomeFeaturedFocusNokia C3 prezentat oficial

Nokia C3 prezentat oficial

Nokia C3

Nu trebuie să aveți așteptări prea mari de la acest smartphone. Se poziționează ca un low-budget, are un preț de vânzare de aproximativ 100 de dolari. Acesta este argumentul forte al lui Nokia C3. Însă acest preț mic a fost posibil cu câteva concesii majore, pe care le vom trece în revistă în cele ce urmează. Vom decide împreună dacă merită făcut acest compromis.

Dispozitivul este construit în jurul unui chipset Unisoc SC9863 cu procesor octa-core până la 1,6 GHz. Memoria RAM este de 3 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 32 GB. Un slot microSD permite adăugarea a până la 128 GB în plus.

Nokia C3 are un ecran IPS de 5,99 inchi și rezoluție HD+. Nu are notch-uri sau orificii, marginea de sus (la fel ca cea de jos) are destul loc pentru o cameră foto frontală de 5 megapixeli.

Nici pe spate lucrurile nu arată mai bine. Avem o singură cameră foto, de 8 megapixeli. Este integrată, împreună cu LED flash-ul, într-un modul oval, plasat central. Sub acesta se găsește cititorul de amprentă digitală.

Sistemul de operare este Android 10.

Un acumulator de 3040 mAh (încărcare de 5W) completează configurația. Modestă, așa cum spuneam.

La aproximativ 85 de euro, nici nu cred că se putea mai mult. Să vedem dacă prețul se păstrează și în Europa, deocamdată Nokia C3 este disponibil în China.

via Nokia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep