HomeFeaturedFocusPagina Windows Insider are acum o noua infatisare

Pagina Windows Insider are acum o noua infatisare

Așa arată noua pagină a Microsoft dedicată programului Windows Insider.
Așa arată noua pagină a Microsoft dedicată programului Windows Insider.

Zilele trecute Microsoft a lansat versiunea redesenată a paginii Windows Insider, făcută să fie mai prietenoasă și să ofere accesul mai rapid la informațiile dorite. Noua pagină este punctul central de unde utilizatorii vor putea să obțină toate detaliile legate de programul Insider Preview.

Insider Preview este programul de testare a viitoarelor versiuni de Windows în care utilizatorii entuziaști se pot înrola printr-un singur clic. Odată intrați în program, pasionații vor avea oportunitatea să testeze de timpuriu noutățile (există trei canale prin care sunt distribuite build-urile de Windows 10: Dev Beta și Release Preview) și schimbările pe care Microsoft plănuiește să le aducă în viitoarele versiuni de Windows.

Din postura de Windows Insider MVP, vă încurajez să vizitați noua pagină a programului și să vă înscrieți în programul de testare dacă nu ați făcut asta. În felul acesta veți putea să interacționați cu echipa de produs și să oferiți feedback vizavi de lucrurile pe care vi le doriți sau cele care vă deranjează.

Pentru moment noul site Windows Insider este disponibil aici doar în limba engleză, sper că treaba asta nu este un impiediment.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep