HomeMobileAndroidPixel 4a: noi poze, specificatii tehnice si pret confirmate inainte de lansarea...

Pixel 4a: noi poze, specificatii tehnice si pret confirmate inainte de lansarea de maine

Acesta este Pixel 4a, smartphone-ul Google de 349 USD.
Acesta este Pixel 4a, smartphone-ul Google de 349 USD.

Mâine seară Google o să prezinte oficial noul Pixel 4a, cel pe care multă lume îl așteaptă cu multă pasiune datorită combinației de preț imbatabil și un posibil sistem foto deosebit. Lansarea fusese programată în luna mai, doar că Google a decis (din motive politice) să amâne evenimentul care în final se va desfășura mâine. Avem un nou set de poze via Ishan Agarwal care confirmă tot ceea ce știam până acum din leak-urile precedente: o singură variantă de culoare, un sistem de cameră similar cu cel de pe iPhone și specificațiile tehnice: cipset Qualcomm Snapdragon 730G, 6GB RAM, 128GB pentru stoare, o baterie de 3140mAh cu încărcare fast charge de 18W.

Google Pixel 4a, cu display OLED de 5.81 inci.

Anul acesta nu va exista un Pixel 4a XL așa că o să ne multumim doar cu Pixel 4a cu display OLED la 60 Hz de 5.81 inci, 19.5:9 aspect ratio, inclusiv funcție Always-on Display. Un bonus ar fi difuzoarele stereo.

Cu toate că sistemul foto arată ca cel de pe iPhone, Pixel 4a beneficiază doar de o singură cameră foto cu senzor de 12.2 MP și cu un unghi de 77 de grade ce permite înregistrare video 4K UHD la 30fps și 1080p FHD la 120fps.

Ce putem vedea din poze este că Pixel 4a este primul smartphone Pixel care are gaură în display pentru camera selfie – o cameră de 8 MP și unghi de vedere de 84 de grade.

Pixel 4a o să vină cu Android 10 – ne-am fi așteptat să vedem Android 11, probabil că nu e încă destul de stabil pentru a putea fi livrat direct. Nu ar trebui să fie o problemă pentru că aparatele Pixel sunt primele care primesc noul sistem de operare de îndată ce e lansat de Google, așa că posesorii de Pixel 4a vor primi fără îndoială Android 11 imediat ce va fi prezentat de Google în evenimentul dedicat Android de pe 8 septembrie.

Poate cea mai interesantă informație venită de la Agarwal este prețul: 349 USD pentru piața din SUA. Va exista și o variantă de Pixel 4a 5G care va costa cu 150 USD mai mult, adică 499 USD. Sincer să fiu, mi se pare cam mult să dai în plus 50% din prețul lui Pixel 4a doar ca să iei acum varianta 5G. Poate că Google știe ceva ce no nu știm de s-au apucat să facă prețurile astea.

Pe 3 august o să aflăm toate detaliile, inclusiv momentul în care acestea vor fi livrate.

via 9to5g

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep