HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A51

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A51

huse de protectie pentru Samsung Galaxy A51

Avem în teste un Galaxy A51. Un telefon cu profil subțire, cu aspect delicat, care poate părea fragil în fața unor elemente nefericite. Așa că pentru cei care simt nevoia unui plus de siguranță, am decis să recomandăm câteva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A51. Am apelat, cum era de așteptat, la partenerii noștri de la MobileDirect, care ne-au pus la dispoziție mai multe variante, care încearcă să acopere cât mai multe gusturi și utilități.

Și o să încep cu o husă originală Samsung silicone cover, de culoare albă. Asta pentru că în oferta celor de la MobileDirect se găsesc și accesorii originale ale marilor producători. Mi-a plăcut această husă atât pentru culoarea albă, cât și pentru că este destul de finuță și nu îngroașă cu mult telefonul.  

Pentru un plus de protecție vine următoarea recomandare. O husă RINGKE Fusion X Blue. Are o culoare care se asortează cu cea a terminalului nostru și oferă un plus de protecție în zonele vulnerabile.

Protejează suplimentar atât ecranul, cât și modulul foto de pe spate.

În aceeași direcție, dar cu o funcționalitate de stand pentru telefon în plus vine următoarea recomandare. O husă SPIGEN Slim Armor Metal Slate. Oferă același nivel de protecție, dar are un picioruș care poate fixa telefonul în poziția dorită pe o suprafață plană.

Am lăsat la urmă husa care oferă cel mai mare grad de protecție. O husă de tip cover, care protejează și ecranul în cazul evenimentelor neplăcute sau în momentul în care telefonul este în buzunar, în rucsac sau în poșetă. Este vorba despre o husă DUX DUCIS Book Type Black.

Are și un buzunar pentru un card de credit și poate funcționa și ca stand pentru telefon.

Evident, în oferta celor de la MobileDirect există mult mai multe huse de protectie pentru Samsung Galaxy A51. Variante pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Și în general aici găsiți accesorii cam pentru orice model de smartphone sau tabletă.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep