HomeMobileAndroidSurface Duo se lanseaza pe 10 septembrie, cu un pret de 1399...

Surface Duo se lanseaza pe 10 septembrie, cu un pret de 1399 USD

Surface Duo, tableta dual-screen cu Android, realizată de Microsoft va putea fi cumpărată din 10 septembrie la un preț de 1399 USD.
Surface Duo, tableta dual-screen cu Android, realizată de Microsoft va putea fi cumpărată din 10 septembrie la un preț de 1399 USD.

În sfârșit Microsoft a făcut lumină în cazul tabletei Android dual-screen, Surface Duo: va costa 1399 USD și va putea fi cumpărată din 10 septembrie. După cum ne așteptam, prețul este unul pe măsură, iar dacă încă nu v-ați decis să vă luați un smartphone în 2020, poate că acum e momentul.

Tableta va putea fi cumpărată din Microsoft Store, BestBuy sau AT&T începând cu 10 septembrie, cu sau fără abonamente de voce/date asociate.

Elementul specific al tabletei Surface Duo este folosirea a două display-uri de câte 5.6 inci, legate printr-o balama, ce împreună permit o zonă mare de afișare a informației, inclusiv prin rularea în paralel a două aplicații, una pe fiecare display în parte.

Specificațiile tehnice nu impresionează însă: două display-uri de 1800 x 1350 pixeli, AMOLED cu o densitate de doar 401 ppi despre care știm că sunt excelente. În spate vorbim despre un cipset cu Snapdragon 855, 6GB RAM, 128 sau 256 GB pentru stocare, o baterie modestă de doar 3577 mAh, fast charging pe 18W.

Microsoft spune că autonomia ar trebui să fie decentă – cam 15.5 ore pentru redarea multimedia – asta probabil folosind doar un singur display. Alții spun că bateria ar putea fi suficientă pentru aproximativ de 10 ore de folosire normală, cu ambele display-uri active. Nu e mult, dar nu e nici puțin pentru o primă iterație a acestei tablete.

Pentru moment nu sunt oferite detalii despre cum o să funcționeze Surface Duo în afara SUA, e clar că nu vor fi blocate într-0 anumită rețea.

Sistemul de operare este Android, peste care Microsoft a venit cu propriile personalizări, inclusiv opțiuni de a putea lansa dintr-un singur clic două aplicații, care să umple ambele ecrane. Și pentru că folosește Play Store, Surface Duo va veni cu toate serviciile Google active, inclusiv aplicațiile standard GMAIL, Chrome, YouTube.

În ideea că vă face cu ochiul, puteți deja să faceți comanda. Mai multe detalii găsiți pe site-ul Microsoft.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep