HomeFeaturedFocusUpdate de firmware pentru castile Hauwei Freebuds 3i

Update de firmware pentru castile Hauwei Freebuds 3i

Este disponibil un nou update pentru căștile Huawei Freeebuds 3i: 1.9.1.155!
Este disponibil un nou update pentru căștile Huawei Freeebuds 3i: 1.9.1.155!

Azi dimineață am primit un nou update pentru căștile Huawei Freebuds 3i: versiunea 1.9.1.155. Aceasta vine cu îmbunătățiri legate de stabilitatea conexiunii Bluetooth, îmbunătățește performanța și calitatea audio a sunetului redat în căști și eficiența detecției momentului în care căștile sunt scoase din urechi.

Dintre elementele mai sus am observat într-adevăr că stablitatea conexiunii este îmbunătățită pentru că nu am mai avut întreruperi în situațiile în care m-am îndepărtat de smartphone și nici întârzieri sau decalaje pe redarea materialelor video.

În teorie actualizarea se va instala automat dacă aveți smartphone-ul conectat pe WiFi. Este nevoie să țineți căștile în cutie și ele să fie încărcate cel putin 50% și s-ar putea nici să nu vă dați seama când este aplicată actualizarea.

Dar dacă vreți să verificați manual cum stă treaba trebuie să puneți căștile în cutie și să țineți cutia deschisă. Apoi deschideți smartphone-ul, mergeți la conexiunea Bluetooth și clic pe icon-ul de setări asociate căștilor. Veți intra în meniul Huawei Freebuds 3i de unde alegei Check for updates și apoi verificați versiunea de firmware instalată. Dacă nu e 1.9.1.155 apăsați pe butonul Check for updates și lăsați aplicația să își facă treaba.

Descărcarea și instalarea update-ului durează sub 5 minute.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep