HomeMobileAndroidVeste excelenta pentru utilizatorii de Samsung: seriile S20, Note20 si Fold primesc...

Veste excelenta pentru utilizatorii de Samsung: seriile S20, Note20 si Fold primesc trei actualizari Android

Una dintre problemele majore ale ecosistemului Android pare să fie rezolvată: Samsung promite beneficiarilor de S20/Note20/Fold că vor primi actualizările Android pentru următorii 3 ani.
Una dintre problemele majore ale ecosistemului Android pare să fie rezolvată: Samsung promite beneficiarilor de S20/Note20/Fold că vor primi actualizările Android pentru următorii 3 ani.

O chestie care a trecut aproape neobservată după lansarea de ieri a seriei Note20 este că Samsung s-a angajat să ofere update-uri la trei generații de Android. Asta înseamnă că practic actuala generație de flagship-uri ce include Galaxy S20, Galaxy Note20, Z Flip și Fold vor putea să fie folosite (dacă țin din punct de vedere hardware) cu patru versiuni de Android – vin cu Android 10 și vor primi actualizări la Android 11, 12 și 13.

Cu treaba asta Samsung ia un avans extraordinar în fața tuturor celorlalți producători de terminale Android, care abia reușesc să ofere două actualizări majore. În principiu OnePlus și Nokia garantează două actualizări majore, acum Samsung vine și spune că va oferi 3, chestie ce aduce aparatele Samsung pe același nivel cu cele Pixel, făcute de Google.

Bine, nu se compară cu strategia Apple care oferă cel puțin patru actualizări majore, dar e mult mai mult decât era înainte pe Android, unde cine primește măcar un update major se declară extrem de mulțumit.

Și mai e ceva: decizia Samsung de a oferi aceste update-uri se referă și la seria S10/Note10 și Fold, aceste aparate calificându-se și pentru actualizările Android 11 și 12 (că Android 10 au primit deja).

În principiu același regim ar trebui să se poată aplica și tabletelor Samsung Android din seria Tab S6 și mai noi.

Din punctul meu de vedere acesta este încă un argument zdrobitor de a alege un smartphone Samsung. Nu credeți?

via PA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep