HomeFeaturedFocusVIDEO: test de rezistenta pentru Samsung Galaxy Note20 Ultra

VIDEO: test de rezistenta pentru Samsung Galaxy Note20 Ultra

Note20 Ultra

Cred că deja v-am obișnuit cu astfel de titluri. Și ele fac referire la ritualul de cazne devenit deja faimos, brevetat de celebrul vlogger JerryRigEverything. Este vorba despre o succesiune de teste de rezistență la zgâriere, pentru a determina cât de mult își va putea păstra un telefon aspectul intact. În caz particular, de această dată, este vorba despre Samsung Galaxy Note20 Ultra, unul dintre vârfurile de gamă ale momentului.

Așa că interesul publicului este și mai mare pentru aceste teste. În plus, avem și cele două bonusuri care presupun rezistența la îndoire. Și mai apoi testarea ecranului cu flacără deschisă. Acestuia din urmă eu unul nu prea îi găsesc corespondentul în utilizarea cotidiană real life a unui smartphone. Dar cred că aduce o notă de spectaculozitate în plus pentru materialul video.

Așteptările față de Samsung Galaxy Note20 Ultra sunt mari, așa cum este normal pentru un flagship cu pret de peste 4500 de lei. Și se pare că se adeverește zicala cu dai un ban, da’ stai în față! Mai multe parcă nu aș spune, ca să nu vin cu spoilere.

Ca aspecte specifice, avem în sfârșit o testare a unui telefon care se bazează pe protecția oferită de Gorilla Glass Victus. Este mai bună noua sticlă de la Corning decât generațiile mai vechi? Aici nu o să mai vin cu niciun fel de spoiler.

În plus, avem și un stylus în ecuație. S Pen-ul lui Samsung Galaxy Note20 Ultra a fost și el inclus în testele lui JerryRigEverything. Așa că merită câteva minute materialul de mai jos. Enjoy!

via JerryRigEverything

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep