HomeEvenimenteApple a anuntat o lansare pe 15 septembrie sub sloganul Time flies

Apple a anuntat o lansare pe 15 septembrie sub sloganul Time flies

Apple a anunțat un eveniment de lansare pe 15 septembrie sub sloganul Time flies, însă nu va fi despre iPhone.
Apple a anunțat un eveniment de lansare pe 15 septembrie sub sloganul Time flies, însă nu va fi despre iPhone.

Apple a anunțat în seara asta un eveniment de lansare pe 15 septembrie, sub sloganul Time flies, a pregătit deja stream-ul pe YouTube, doar că nu va fi despre iPhone. Puneți-vă totuși în calendar data de 15 septembrie, ora 20:00 pentru că Apple o să prezinte noul Apple Watch și probabil noua generație iPad, fără nimic despre iPhone. Până la urmă zvonurile au fost adevărate și avem un eveniment Apple în septembrie și nu este despre iPhone, așa cum se aștepta toată lumea.

Mai jos aveți link-ul către transmisiunea Apple din 15 septembrie.

În mod curios, Apple a pus deja detalii despre eveniment pe YouTube, chestie care până acum nu se prea întâmpla, motivul cel mai probabil fiind acela că lumea a preferat să urmărească lansările pe YouTube și nu în aplicația Apple Events sau pe site-ul dedicat.

Ca de obicei nu sunt oferite prea multe detalii despre eveniment, speculațiile spun că ar fi vorba despre noua serie Apple Watch și iPad Air (unii s-au apucat să se uite prin tag-urile asociate paginii de pe YouTube și pentu că acolo au găsit niste informații despre Series 6 și Fitness/iPad Air, au venit cu concluziile astea – e o modalitate banală de a încerca să trimiți niște informații sigure, folosind niște repere extrem de puțin probabile).

Oricum, s-ar putea să fie interesantă lansarea, în condițiile în care iPhone 12 s-a mutat în octombrie din cauza pandemiei COVID-19.

via Apple

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep