AcasăMobileAndroidVideo: smartphone-ul LG Wing in actiune

Video: smartphone-ul LG Wing in actiune

Primul material video în care vedem în acțiune smartphone-ul dual display Wing al LG.
Primul material video în care vedem în acțiune smartphone-ul dual display Wing al LG.

Zilele trecute vă spuneam că LG o să lanseze un smartphone dual display cu un aspect deosebit, în formă de T, denumit LG Wing iar azi avem ocazia să îl și vedem în acțiune, într-un scurt material video. Este vizibil modul în care ecranul se pliază, oferind aspectul în formă de T, propunerea îndrăzneață a LG în zona de aparate dual display.

Se poate observa clar modul în care ecranul este rotit, oferind acest aspect interesant al unui display unitar în formă de T. Încă nu îmi e foarte clar care e logica din spate și ce am putea obține cu acest display T, însă cred că e o inițiativă interesantă din partea LG să exploreze chestii noi, așa cum am tot făcut-o de-a lungul timpului.

În lipsa unor detalii mai clare, avem măcar o idee vizavi de cum arată în realitate LG Wing, parte a proiectului Explorer. Reamintesc, vorbim de un smartphone cu un display principal de 6.8 inci și cel secundar de 4 inci construit pe platforma Snadragon 765G, la fel ca LG Velvet.

Pe 14 septembrie o să primim mai multe detalii, asta dacă nu mai apar între timp câteva leak-uri mai detaliate, lucru foarte posibil dealtfel.

via MSPU

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro