AcasăMobileAndroidDiscover the Unexplored: invitația LG de a descoperi un altfel de telefon...

Discover the Unexplored: invitația LG de a descoperi un altfel de telefon dual-screen

LG a lansat un mic material video promoțional care are rolul să ne intrige vizavi de un nou smartphone dual-screen, cu numele de cod Wing.
LG a lansat un mic material video promoțional care are rolul să ne intrige vizavi de un nou smartphone dual-screen, cu numele de cod Wing.

Deja povestea dual screen nu mai e noutate, mai toate companiile au venit cu cel puțin un produs în direcția asta – de la cele cu ecran pliabil (Z Fold2, Razr, Mate X) și până la soluții cu două ecrane gen Microsoft Surface Duo. LG a stat oarecum depoarte de acest trend, preferând să vină cu o soluție de tip husă pentru smartphone-ul LG Velvet, decât cu un produs stand alone. Asta până azi, când vedem că LG are ceva diferit în lucru.

Sub îndemnul ”Discover the Unexplored” suntem invitați să ne imaginăm cum ar putea să arate un al concept de smartphone dual screen:

Și dacă ne luăm după materialul promoțional, smartphone-ul nu va avea ecran pliabil în sensul tradițional, ci va veni cu o soluție care se desface în formă de T. Adică nu se va îndoi de loc, în schimb unul dintre display-uri se va roti orizontal cu 90 de grade formând un display în T. Despre acest smartphone am avut ceva informații de mai de mult, fiind identificat cu numele de cod ”Wing”, având un display principal de 6.8 inci, cel secundar fiind de 4 inci și aspect 1:1. La fel ca LG Velvet, noul model va fi 5G, realizat pe platforma Snapdragon 765G și o cameră principală de 64MP.

Lansarea se va face pe 14 septembrie de la ora 17:00 a României, iar conform comunicatului de presă LG, noul smartphone face parte din Proiectul Explorer.

Cel puțin la nivel teoretic, ideea nu e rea. Rămâne să vedem ce înseamnă cu adevărat – și cred că nu o să așteptăm până pe 14 septembrie, pentru că ma mult ca sigur leak-urile vor veni mai curând.

Cum vi se pare?

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro