HomeEvenimentePuteti sa va inscrieti (gratuit) la conferinta Microsoft Ignite, 22-24 septembrie

Puteti sa va inscrieti (gratuit) la conferinta Microsoft Ignite, 22-24 septembrie

Microsoft a deschis site-ul de înregistrare pentru conferinția Ignite, 22-24 septembrie.
Microsoft a deschis site-ul de înregistrare pentru conferinția Ignite, 22-24 septembrie.

Conferința Microsoft Ignite 2020 se va desfășura online, la fel ca Microsoft BUILD și permite înregistrarea gratuită a tuturor celor ce sunt interesați de Azure, Data și Microsoft 365. Dacă vă interesează, puteți să mergeți și să vă înscrieți – vă ia doar câteva minute. Eu am făcut deja asta pentru că de foarte mult timp îmi doream să ajung la Ignite, treabă care acum se poate datorită desfășurării exclusiv online, cu sesiuni preînregistrate și altele live.

După cum vedeți din poza de mai sus, Scott Hanselman, omul care a ținut în spate keynote-urile de la BUILD este din nou în prim plan, ceea ce îmi spune că o să fie o conferință extrem de interesantă.

Lista de speakeri e lungă și cuprinde oameni din Microsoft alături MVP și alți specialiști în tehnologiile Microsoft. Ediția 2020 a Microsoft Ignite va fi despre noutățile din Azure, Microsoft 365, Securitate, AI și Data și va avea o organizare similară BUILD 2020, cu sesiuni live și unele înregistrate, presărate cu sesiuni Q&A și Connection Zone, unde cei interesați pot sta de vorbă cu ceilalți participanți, într-un mod similar cu cel în care o făceau în cadrul zonei Expo din cadrul conferințelor tradiționale.

Chiar și fără o agendă publicată sunt sigur că multe chestii faine vor fi prezentate la Ignite, motiv pentru care m-am înregistrat deja. Operația durează sub 5 minute.

Aștept cu interes să văd lista completă de speakeri și sper ca printre numele de acolo să revăd și oameni din România, cu experiență în Ignite.

Mai multe detalii aveți pe MS Ignite.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep