HomeFeaturedFocusGalaxy A42 5G, cel mai ieftin telefon 5G de la Samsung

Galaxy A42 5G, cel mai ieftin telefon 5G de la Samsung

Galaxy A42 5G

În cadrul evenimentului de ieri, în care producătorul coreean a prezentat oficial Samsung Galaxy Z Fold2, a fost menționat și Galaxy A42 5G. Deși nu au fost oferite foarte multe detalii tehnice despre telefon, el a atras atenția. Și asta pentru că s-a tot făcut referire la el ca la cel mai ieftin telefon 5G al companiei coreene. Și dacă nu i-am crede pe cuvânt pe cei de la Samsung, există suficiente argumente în favoarea acestui titlul neoficial.

Mai mult, au fost arătate și câteva fotografii de prezentare, generate pe calculator. Așa că și de aici se pot extrage câteva detalii interesante. Și se poate vedea un nou pattern pe partea din spate a dispozitivului. Un design nou pentru companie, la fel ca și modulul pătrat care integrează patru camere foto.

În partea din față, Samsung Galaxy A42 5G se va baza pe un display Super AMOLED de 6,6 inchi. Este de bănuit că rezoluția va fi fullHD+, chiar dacă nu s-a făcut referire la ea. Vedem un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală.

Se poate merge mai departe cu supozițiile. Sub ecran va fi integrat și cititorul de amprentă digitală, la fel ca la generația anterioară A41.

Compania coreeană promite că vom afla mai multe detalii tehnice despre Galaxy A42 5G cât de curând. Deocamdată acestea au fost detaliile publicate. Probabil că oficialii companiei nu au vrut să distragă prea mult atenția publicului de la vedeta Z Fold2.

via GSM Arena

2 COMENTARII

  1. Să mor dacă înțeleg ce ai vrut să zici cu “Și dacă nu i-am crede pe cuvânt pe cei de la Samsung, există suficiente argumente în favoarea acestui titlul neoficial”. Adică e 5G, Samsung și e mai ieftin decât alte 5G-uri Samsung?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep