HomeFeaturedFocusHuawei P Smart 2021 prezentat oficial

Huawei P Smart 2021 prezentat oficial

Huawei P Smart 2021

Producătorul chinez de smartphone face deja un salt în anul următor și prezintă oficial Huawei P Smart 2021. Un nou model în seria de telefoane mid-range care s-a bucurat de suficient de mult succes, inclusiv în ofertele operatorilor europeni de telefonie. Un dispozitiv care, urmând această regulă, este deja disponibil în câteva piețe din Europa. Și numărul acestora va crește în perioada următoare. Este o promisiune a companiei chineze.

Dispozitivul este construit în jurul unei combinații de chipset Kirin 710A cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta din urmă va putea fi extinsă prin microSD. Toate acestea sunt ascunse în spatele unui ecran IPS LCD de 6,67 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). În partea centrală, acesta este perforat de un orificiu discret care ascunde camera foto frontală de 8 megapixeli.

Pe spate, Huawei P Smart 2021 etalează un sistem de patru camere foto. Unul destul de convențional pe acest segment de preț, cu un senzor principal de 48 megapixeli. Acesta este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de doi senzori de câte 2 megapixeli fiecare. Unul de adâncime și unul dedicat fotografiilor de tip macro.

Un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca rapid cu până la 22,5W, un cititor de amprentă digitală plasat lateral și un Android 10 (fără serviciile Google) completează lista cu detalii tehnice care merită evidențiate.

Huawei P Smart 2021 are un preț de vânzare de 229 euro, valabil în Europa. Dacă se adaugă și ceva subvenții din partea operatorilor, ar avea șanse de succes.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep