HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: husa de protectie pentru Samsung Galaxy A51 5G

RECOMANDARE: husa de protectie pentru Samsung Galaxy A51 5G

husa de protectie pentru Samsung Galaxy A51 5G

Am în teste de câteva zile un telefon de la Samsung. Cu un aspect fizic destul de finuț, în stilul deja consacrat al producătorului coreean. Însă această linie delicată pare să strige după ajutor. Așa că am căutat rapid o husa de protectie pentru Samsung Galaxy A51 5G. Și am primit imediat suport de la partenerii noștri de la MobileDirect.

Așa că o să vă recomand și vouă acest produs. Este vorba despre o husă IMAK Anti Drop Grey, din material semi-transparent. Marele ei avantaj este că vine cu colțurile ranforsate.

Acolo este o zonă foarte expusă pentru telefon în caz de accidente nefericite. De cele mai multe ori atunci când scăpăm telefonul din mână, acesta cade pe unul dintre colțurile sale. Cu o astfel de husă cresc foarte mult șansele de a scăpa fără urme dintr-un astfel de incident.

În plus, materialul din care este făcută lasă la vedere culoarea originală a telefonului. Și poate chiar mai important, pare să aibă un fel de protecție împotriva urmelor de degete. Un plus, pe care nu l-am întâlnit mereu la alte produse similare.

Marginile trec dincolo de suprafața ecranului (și nu doar în zona colțurilor). Astfel că și acesta este protejat în cazul unor incidente nefericite.

Ba mai mult, în cutie avem și o folie de protecție pentru ecran, cât și un mini-kit de aplicare și întreținere a acesteia (o mică lavetă textilă și o bandă de înlăturare a scamelor).

Este un produs simplu, foarte eficient și mai ales cu un preț foarte atractiv.

Evident, pentru cei cu gusturi ceva mai excentrice sau, deopotrivă, pentru cei care preferă un grad de protecție și mai ridicat, în oferta celor de la MobileDirect poate fi găsită o gamă mult mai generoasă de huse de protectie pentru Samsung Galaxy A51 5G.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep