HomeFeaturedFocusHuawei Watch GT2e primeste inca un update de firmware (1.0.5.28) cu optimizari...

Huawei Watch GT2e primeste inca un update de firmware (1.0.5.28) cu optimizari pentru stabilitate si receptia GPS

Ceasul smart Huawei Watch GT2e a primit o actualizare pentru luna septembrie (1.0.5.28) ce conține optimizări de performanță și acuratețea localizării GPS.
Ceasul smart Huawei Watch GT2e a primit o actualizare pentru luna septembrie (1.0.5.28) ce conține optimizări de performanță și acuratețea localizării GPS.

Am văzut că smart watch-ul Huawei Watch GT2e a primit azi un update de firmware, identificat cu 1.0.5.28, primul pe luna septembrie. Este un pachet măricel – 147 MB – care aduce pe lângă clasicele bug fixl-uri și optimizări pentru stabilitate și cel mai important, performanță vizavi de localizarea GPS.

Pachetul de update se poate descărca OTA și apoi se transferă prin Bluetooth către ceas – recomandarea mea este să aveți grijă ca atât ceasul cât și smartphone-ul să fie încărcate cel puțin 50% și cât timp se face update-ul să nu ieșiți cu ceasul din raza de acțiune a conexiunii Bluetooth de pe telefon, altfel riscați să întrerupeți prematur procesul să fie întrerupt și riscați să ajungeți cu un ceas smart nefolosibil.

Tot procesul durează sub cinci minute, nu am detectat să fie probleme ulterioare.

Dacă încă nu aveți disponibil update-ul, intrați în aplicația Huawei Health, clic pe Devices, apoi clic pe ceas și de aici pe Firmware update. Intrați în meniul de verificare și apăsați butonul Check for Updates. În principiu după ce apăsați pe el o să fie detectat noul pachet și vi se propune descărcarea și instalarea sa.

Spor la download!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

5 COMENTARII

  1. Poate sa-mi spune cineva ( din cei care detin acest minunat SmartWatch ), care este precizia
    cu care sunt masurate urmatoarele:

    – Masurarea oxigenului din sange SPO2
    – Monitorizarea nivelului de stres
    – Monitorizarea somnulului
    – Monotorizarea pulsului

    Celelalte functii ale ceasului nu ma intereseaza

    … am de ales intre Gt 2e si Gt2 Pro ( prefer GT 2e )

  2. Cel mai reusit smartwach, dupa parerea mea, inca arata a ceas clasic, are toate functiile unui smartdivice, te si sustine in antrenamente si toate aste timo de 2 saptamani cu doar o incarcare… Recomand

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep