HomeFeaturedFocusHuawei Y9a a fost prezentat oficial

Huawei Y9a a fost prezentat oficial

Huawei Y9a

Subiectul multor materiale de tip teasing și al multor speculații, Huawei Y9a devine astăzi oficial. Avem un dispozitiv mid-range cu specificații suficient de decente și cu un preț competitiv. O parte din zvonurile care au circulat în legătură cu acest smartphone s-au dovedit adevărate. Acum imaginea este una completă, inclusiv cu detaliile comerciale, foarte importante în ecuație.

Terminalul este construit în jurul unui display cu margini foarte discrete, nederanjat de notch-uri sau orificii. Camera foto frontală, cu rezoluție de 16 megapixeli, este integrată într-un mecanism de tip pop-up, care apare doar atunci când este nevoie. Ecranul IPS LCD are o diagonală de 6,63 inchi și o rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9).

Pe partea din spate, Huawei Y9a etalează un sistem de patru camere foto, integrat într-un modul circular (a la Mate30 Pro). Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de două camere de 2 megapixeli fiecare. Una dedicată fotografiilor macro și un senzor de adâncime. Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

La interior avem un chipset MediaTek Helio G80. Interesantă alegerea celor de la Huawei, care au renunțat la soluția proprie în acest caz. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB, iar memoria RAM este de 6 GB pentru versiunea care va ajunge și în Europa. Mai există una, ceva mai atractivă, cu 8 GB de RAM, dar care nu va putea fi accesată oficial de aici.

Toate acestea sunt coagulate de un Android 10 cu interfața EMUI 10.1 peste el. Huawei Y9a nu se bucură nici el de serviciile Google, cum era de așteptat. A devenit deja obișnuință. Avem la dispoziție Huawei AppGallery.

Acumulatorul are o capacitate de 4300 mAh și se va putea încărca cu până la 22,5W. Din nou, este versiunea Europeană. Apari și aici ceva diferențe, dar nu atât de importante.

Prețul de vânzare este de aproximativ 200 de euro, valabil pe piețele asiatice. În Europa se va mai umfla puțin. Important este cât de mult.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep