HomeFeaturedFocusLG Wing 5G a fost prezentat oficial

LG Wing 5G a fost prezentat oficial

LG Wing 5G

Abordarea inedită de design a producătorului coreean a văzut oficial lumina zilei. LG Wing 5G a fost prezentat oficial și marchează o nou etapă în evoluția designului în piața de smartphone. Este o nou interpretare a conceptului de dual screen, pe care am tot văzut-o vehiculată în ultima vreme. Și nu mi se pare deloc o abordare deplasată, deși am citit și reacții mai puțin pozitive la conceptul propus de coreeni.

Telefonul se bazează pe utilizarea a două ecrane care pot culisa unul în spatele celuilalt. În momentul în care ele sunt deschise, tot dispozitivul ia forma literei T, cu cele două jumătăți ale sale perpendiculare una pe cealaltă. Însă, așa cum ne arată câteva fotografii propuse de LG, această formă se poate dovedi utilă în mai multe categorii de aplicații. Și aici trebuie spus că a fost depus un efort considerabil pentru a adapta cât mai multe aplicații la acest layout. Iar interfața software este și ea gândită în acest scop.

Specificatii tehnice LG Wing 5G

LG Wing 5G vine cu un ecran principal de tip P-OLED, de 6,8 inchi și rezoluție fullHD+ (aspect 20,5:9). Acesta nu are notch-uri sau orificii. O cameră foto frontală de 32 megapixeli iese cu ajutorul unui mecanism de tip pop-up atunci când este nevoie de ea.

Din spatele ecranului principal iese la nevoie al doilea ecran. Un G-OLED de 3,9 inchi, tot cu rezoluție fullHD+, de această dată mult mai pătrățos (aspect 1,15:1).

La interior avem o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 765 cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare ce poate fi de 128 GB sau de 256 GB. Toate ținute în viață de un acumulator de 4000 mAh, care pe lângă încărcarea rapidă oferă suport și pentru încărcarea wireless.

Pe spate, LG Wing 5G etalează un sistem de trei camere foto, capabil de un Gimbal Mode, folosind ecranul mic pe post de mâner și cei șase senzori integrați.

Un telefon mai mult decât interesant, pentru care încă nu avem preț. Dar care, sunt sigur, se va bucura de suficientă popularitate și va marca un punct de cotitură pe piața de smartphone.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep