HomeFeaturedFocusMoto G9 Plus anuntat oficial

Moto G9 Plus anuntat oficial

Moto G9 Plus

A fost subiectul mai multor leak-uri. Care au lăsat la vedere câteva detalii tehnice. Acum Moto G9 Plus este anunțat oficial și nu mai rămâne loc de mistere. Imaginea este completă. Și așa cum ne-au obișnuit cei de la Motorola în ultima vreme, mai ales cu seria G, avem un raport preț/specificații destul de atractiv.

Telefonul este construit în jurul unui ecran de 6,8 inchi și rezoluție fullHD+, pe care compania îl numește Max Vision. Aspectul este 20:9 (2400 x 1080 pixeli). În plus, ecranul suportă HDR10. În partea de sus are un orificiu discret, care completează marginile finuțe. Acolo își găsește loc camera foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli.

Pe partea din spate, Moto G9 Plus vine cu un sistem de patru camere foto. Sunt dispuse în interiorul unui modul rectangular, în stilul Samsung Galaxy. Senzorul principal de 64 megapixeli este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli. Ultimele două camere sunt de câte 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și una de adâncime.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, integrat în butonul fizic de pornire.

La interior avem o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 730 cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Există și un slot microSD, de tip hibrid.

Acumulatorul de 5000 mAh (care se poate încărca cu până la 30W) completează lista cu specificații. Și ar trebui să asigure o autonomie îndestulătoare.

Moto G9 Plus a fost ăus în vânzare tocmai în Brazilia, la un preț de aproximativ 470 dolari. Am senzația că va ajunge în Romînia la prețuri mult mai interesante. Rămâne de văzut!

via Motorola

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep