HomeFeaturedFocusHuawei a lansat un nou ceas smart GT2 Pro, castile FreeBuds si...

Huawei a lansat un nou ceas smart GT2 Pro, castile FreeBuds si un concurent de MacBook Air

Huawei a lansat un set de șase produse noi: căștile FreeBuds Pro și FreeLace Pro, ceasurile Watch GT2 Pro și Watch Fit alături de două noi laptop-uri: MateBook X și MateBook 14.
Huawei a lansat un set de șase produse noi: căștile FreeBuds Pro și FreeLace Pro, ceasurile Watch GT2 Pro și Watch Fit alături de două noi laptop-uri: MateBook X și MateBook 14.

Huawei Consumer Business Group (BG) a găzduit astăzi evenimentul de lansare globală de noi produse Huawei Seamless AI Life, în cadrul căruia compania a anunțat șase noi produse ce îmbogățesc ecosistemul 1+8+N pentru toate scenariile de folosire. Vorbim despre HUAWEI FreeBuds Pro și HUAWEI FreeLace Pro, noi variante pro ale produselor audio extrem de apreciate, dispunând de anulare activă a zgomotului (ANC) îmbunătățită, noi modele și funcții centrate pe utilizator; HUAWEI WATCH GT 2 Pro și HUAWEI WATCH FIT, cele mai recente dispozitive din gama de dispozitive purtabile Huawei ce aduc noi funcții de urmărire a datelor de fitness și moduri de antrenament, alături de HUAWEI MateBook X și HUAWEI MateBook 14, două noi notebook-uri ușoare, ce revoluționează productivitatea mobilă cu factori de formă compacți și experiențe inteligente, permise prin funcția inovatoare Huawei Share.

HUAWEI FreeBuds Pro sunt primele căști wireless stereo (TWS) din lume care suportă anularea dinamică inteligentă a zgomotului. HUAWEI FreeBuds Pro au o funcție performantă de noise canceling și conform specificațiilor pot să fie conectate simultan la două aparate. Beneficiază de funcții de control prin touch, ce permite utilizatorilor să preia cu ușurință controlul căștilor prin efectuarea unei glisări sau a unei ciupituri pe tija cubică a căștii.

HUAWEI FreeLace Pro sunt căști ce oferă un sunet excelent și un design elegant. Suportând anulare a zgomotului de până la 40 dB, căștile cu cablu profită de algoritmi de vârf din industrie pentru a oferi performanțe stabile de anulare a zgomotului în orice situație.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro & HUAWEI WATCH FIT: funcții profesionale și practice pentru utilizare zilnică

Huawei continuă să extindă familia HUAWEI WATCH cu două noi produse centrate pe aceiași idee de monitorizare a sănătății și activității fizice. Noul smartwatch PRO vine cu un design solid construit cu materiale premium, cu sapphire display, carcasă din titan și ceramică, prietenoasă cu pielea pe partea din spate, care se îmbină cu o altă sticlă de safir neagră pentru a spori precizia monitorizării și confortul la purtare. În plus, HUAWEI WATCH GT 2 Pro poate folosi aplicații, pentru a le oferi utilizatorilor un mijloc confortabil de a obține și mai multe funcții. Huawei intenționează să sporească în continuare experiența inteligentă a ofertei. Un bonus important: Huawei introduce odată cu Watch GT2 PRO funcția de detecție și monitorizare a schiului, ce lipsea până acum din aplicația Health.

HUAWEI WATCH FIT este primul smartwatch sport de la Huawei care prezintă un cadran dreptunghiular rotunjit. Smartwatch-ul dispune de un ecran AMOLED de1,64 inci, capabil să afișeze mai mult conținut și să ofere o experiență de interacțiune mai bună. Are o greutate de 34 g făcându-l la fel de ușor ca o brățară sport. Ceasul dispune de o tehnologie HUAWEI TruSeen ™ 4.0 recent actualizată, care folosește algoritmul de rețea neuronală AI multi-senzor de la Huawei și componente PPG avansate, pentru a oferi o monitorizare a inimii mai precisă întreaga zi și pentru a urmări schimbările referitoare la  oxigenul din sânge, somn și stres. Toate datele sunt analizate pentru a genera sfaturi de fitness care îi ajută pe utilizatori să ducă o viață mai bună și mai sănătoasă.

HUAWEI WATCH FIT oferă 13 cursuri de alergare special concepute pentru pasionații de jogging. Ritmul de alergare este analizat științific, cu rezultate furnizate în timp real pentru a ajuta utilizatorii să-și optimizeze antrenamentul. Mai mult, ca însoțitor ideal pentru exterior, smartwatch-ul vine cu 96 de moduri de antrenament, GPS integrat și rezistență la apă 5ATM.

HUAWEI MateBook X & HUAWEI MateBook 14: productivitate mobilă redefinită

Și după cum aminteam, Huawei a lansat noua generație de laptop-uri MateBook cu X și D. HUAWEI MateBook X, combină designul emblematic al seriei vârf de gamă și tehnologia inovatoare cu un design ușor, îmbunătățit, și funcții inteligente. Cu o greutate de doar 1 kg, notebook-ul ușor măsoară doar 13,6 mm în cea mai groasă porțiune a sa și este mai mic decât o bucată de hârtie A4, astfel încât utilizatorii să-l poată strecura cu ușurință într-un rucsac și să-l poarte cu ei oriunde merg.

HUAWEI MateBook X este primul notebook cu afișaj FullView 3K Infinite, realizat cu un design fără rame ce oferă o experiență de vizionare captivantă și o calitate uimitoare a imaginii. Afișajul este și multitouch cu suport pentru gesturi, cum ar fi Fingers Gesture Screenshot, care permite utilizatorilor să facă rapid o captură de ecran glisând în jos pe ecran cu trei degete, la fel de ușor ca pe un smartphone. Vine în configurații cu Intel® Core™ de a 10-a generație, tastatură full-size de tip scissor switch și funcționalitatea îmbunătățită Multi-screen Collaboration și WiFi 6.

HUAWEI MateBook 14, prezentat de Huawei ca fiind benchmark-ul laptopurilor de înaltă performanță din era productivității mobile 3.0, este un aparat ușor, de mici dimensiuni, cu performanțe puternice. HUAWEI MateBook 14 integrează procesorul AMD Ryzen 4000 H Series, cu ventilatoare HUAWEI Shark Fin care oferă performanțe termice superioare chiar și în condiții de lucru intens. Laptopul prezintă și un afișaj HUAWEI FullView 2K și suportă funcții inteligente cum ar fi Multi-screen Collaboration, pentru a-i ajuta pe consumatori să fie productivi și în mișcare.

Produsele vor fi disponibile în curând și în România, iar dacă vreți să le vedeți/testați, o puteți face deja în magazinul Huawei din Băneasa Mall.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep