HomeFeaturedFocusNokia anunta oficial Nokia 3.4 si Nokia 2.4, dar si accesorii si...

Nokia anunta oficial Nokia 3.4 si Nokia 2.4, dar si accesorii si servicii noi

Nokia 3.4

Zi mare ieri pentru HMD Global, compania finlandeză care operează numele Nokia pe piața de smartphone (și nu numai). Au fost lansate telefoane noi, Nokia 3.4 și Nokia 2.4. Au fost prezentate oficial și alte accesorii, precum boxa wireless cu microfon Nokia, sau căștile Nokia Power Earbuds Lite. Dar și huse de protecție originale pentru telefoanele companiei.

Nu în ultimul rând, a fost detaliat programul HMD Connect Pro, un sistem de management al comunicațiilor (mai ales în roamning) ale unei companii.

Nokia 3.4

Însă pentru început atenția noastră se va concentra pe cele două noi dispozitive anunțate. Nokia 3.4 este fratele mai mare și vine pe piața locală la un preț recomandat de 699 lei. Ceea ce ne spune că nu are foarte mari ambiții din punct de vedere hardware, dar își propune să maximizeze ceea ce oferă în acest buget.

Este construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 460 cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB, ce poate fi extinsă prin microSD. Are un ecran LCD de 6,39 inchi, cu rezoluție HD+ (aspect 19,5:9), prevăzut cu un orificiu discret pentru camera foto frontală de 8 megapixeli.

Pe spate, Nokia 3.4  vine cu un sistem de trei camere foto, destul de modest. Un senzor principal de 13 megapixeli este ajutat de un ultrawide de 5 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Tot aici găsim și cititorul de amprentă digitală.

Un acumulator de 4000 mAh (ce se poate încărca cu până la 10W) și un Android 10 completează lista cu specificații tehnice.

Nokia 2.4

Nokia 2.4 va fi și el disponibil tot de la începutul lunii octombrie. Va veni cu un preț ceva mai mic, de 599 lei, ceea ce indică că s-au făcut ceva concesii în plus la nivel de hardware. Are un ecran ceva mai mare, de 6,5 inchi, asortat cu o baterie pe măsură, de 4500 mAh. Însă vine cu MediaTek Helio P22 și memorie RAM de doar 2 GB.

Ecranul are un notch de această dată, pentru o cameră frontală de doar 5 megapixeli, iar pe spate lipsește senzorul ultrawide de 8 megapixeli și avem doar un sistem dual camera.

De asemenea, compania a anunțat și disponibilitatea globală pentru Nokia 8.3 5G. Acesta va ajunge în România pe la jumătatea lunii octombrie, la un preț de 2.499 lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep