HomeFeaturedFocusNoul smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro va fi disponibil si in...

Noul smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro va fi disponibil si in Romania cu un pret promotional

HUAWEI WATCH GT 2 Pro
Noul smartwatch de top al HUAWEI, WATCH GT 2 Pro, se lansează pe piața din România cu o ofertă specială.

Huawei a anunțat că noul său smartwatch Watch GT 2 PRO va fi disponibil în România începând cu data de 25 29 septembrie și în primele două săptămâni va avea un preț promoțional de 1499 LEI, venind in pachet cu un cantar Huawei Smart Scale CH-100, pentru o experienta mai placuta de monitorizare a activitatii fizice.

Watch GT 2 PRO este varianta de top a ceasurilor smart Huawei, venind cu o construcție ce folosește o carcasă de titan și o sticlă din safir.

Cu un design robust premium, monitorizare avansată a activităților sportive, monitorizare profesională a sănătății, durată de viață a bateriei de aproape două săptămâni și încărcare wireless, noul HUAWEI WATCH GT 2 Pro reprezintă o alegere inspirată, atât pentru împătimiții de fitness, cât și pentru utilizatorii ocazionali.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro (2)

HUAWEI WATCH GT 2 Pro este un smartwatch minimalist, confortabil și robust în același timp. Ceasul este fabricat din safir, are un exterior mai dur, mai durabil și texturat, rezistent la zgârieturi, chiar și în timpul sporturilor în aer liber. Cadrul ceasului este realizat din titan. HUAWEI Watch GT 2 Pro este extrem de rezistent, astfel că utilizatorii îl pot purta chiar și în excursii aventuroase.

Modelul HUAWEI WATCH GT 2 Pro vine în două variante de culoare: Night Black pentru ediția sport și Nebula Grey pentru ediția clasică, și de ieri am început să testez și eu unul dintre ele, iar în curând o să vă povestesc primele impresii.

WatchGT2Pro

Din magazinul Huawei Health se pot descărca o grămadă de fețe de ceas, de la cele clasice la cele sport, care să corespundă exact cerințelor oricărui utilizator. În același timp HUAWEI WATCH GT 2 Pro le oferă utilizatorilor multe opțiuni de personalizare. În plus, Huawei Share OneHop Watch Face le permite acestora să transfere, printr-o simplă atingere, imagini din galeria foto a smartphone-ului lor pentru a personaliza fața ceasului și pentru a se exprima așa cum își doresc. Utilizatorii pot alege diferite layout-uri care arată timpul mareelor, constelațiile și fazele lunii, pentru a cunoaște natura în timpul explorărilor lor.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro (3)

Ceasul poate detecta și monitoriza automat peste 100 de activități sportive. Acestea includ moduri noi, exclusive deocamdată, precum schiul, schiul de fond, snowboarding-ul și golful.

Modurile de schi monitorizează viteza medie a utilizatorilor, distanța, traiectoria, coborârea cumulativă, panta maximă, ritmul cardiac, saturația oxigenului din sânge și multe altele, cu memento-uri vocale pentru mai multă siguranță. Modul destinat golfului este ideal pentru perfecționiști, deoarece analizează ritmul și viteza swingului utilizatorului, oferind chiar și demonstrații vizuale de swing pe fața ceasului.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro (1)

Huawei a îmbunătățit semnificativ capacitățile de monitorizare a sănătății pe noul HUAWEI WATCH GT 2 Pro unde urmărirea ritmului cardiac este cea mai avansată, prin tehnologia HUAWEI TruSeen™ 4.0+ care combină o lentilă LED 6-în-1 și un spate din sticlă de safir, pentru citiri mai precise. Fie că utilizatorul aleargă, înoată sau practică un alt sport, HUAWEI WATCH GT 2 Pro monitorizează ritmul cardiac în timp real, ritmul cardiac în timpul antrenamentului, cea mai mare absorbție de oxigen, timpul de recuperare și multe altele.

În scenariile de gestionare a sănătății, HUAWEI WATCH GT 2 Pro suportă monitorizarea ritmului cardiac pe 24 de ore, în repaus, notificări pentru ritm cardiac anormal, urmărirea științifică a somnului, monitorizarea stresului pe tot parcursul zilei și detectarea saturației oxigenului din sânge (SpO2).

O chestie interesantă: ceasul vine cu o curea de piele, dar în cutie există și una de silicon pentru utilizatorii cu profil sportiv. Zilele următoare revin cu primele impresii și un review, ce pot să vă spun acum este că Watch GT 2 PRO este un smartwatch pe care ar trebui să îl urmăriți.

Mai multe detalii găsiți aici.

UPDATE: am discutat cu Huawei si am inteles ca impreuna cu ceasul va mai veni ceva la pachet, aflam in zilele urmatoare ce si cum.

UPDATE2: s-a modificat perioada promotiei, e din 29 septembrie pana pe 13 octombrie si in pachet mai vine si un cantar Huawei.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep