HomeFeaturedFocusOppo Reno4 SE anuntat oficial

Oppo Reno4 SE anuntat oficial

Oppo Reno4 SE

Cel mai proaspăt membru al familiei Reno4 de la Oppo își face debutul oficial. Și are marele merit de a se poziționa ca terminal 5G accesibil, pentru cei care vor viteze mari de transfer de date, dar nu vor să cheltuie bugete de flagship pentru acest lucru. Oppo Reno4 SE păstrează însă liniile fine și elegante de design ale fraților săi.

Este construit în jurul platformei MediaTek Dimensity 720, care, așa cum spuneam oferă suport pentru conectivitatea 5G. Chipset-ul este împachetat cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB sau de 256 GB. Nu există slot microSD, așa că utilizatorul trebuie să își calculeze destul de atent opțiunea.

Ecranul lui Oppo Reno4 SE este un OLED de 6,43 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli). Are un orificiu discret în partea de sus, care integrează camera foto frontală de 32 megapixeli. Sub ecran este plasat și cititorul de amprentă digitală.

Pe partea din spate găsim un sistem de trei camere foto. Dispuse rectangular, împreună cu flash-ul LED, într-un modul foto pătrat. Camera foto principală are o rezoluție de 48 megapixeli. Este ajutată de un ultrawide de 8 megapixeli și de o cameră dedicată macro de 2 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 4300 mAh și se poate încărca ultra-rapid prin SuperVOOC Flash Charge 2.0, cu până la 65W. Sistemul de operare este Android 10, care vine cu o interfață ColorOS 7.2 peste el. Deși Oppo are și versiuni mai noi ale acestei interfețe.

Oppo Reno4 SE este deja disponibil la precomandă în China. Prețurile sunt de aproximativ 370, respectiv 415 dolari, în funcție de capacitatea internă de stocare. Livrările încep pe 25 septembrie.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep