HomeFeaturedFocusFOTO: cum ar putea sa arate Samsung Galaxy S21 si Galaxy S21...

FOTO: cum ar putea sa arate Samsung Galaxy S21 si Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra

Au început să circule pe internet o serie de fotografii generate de calculator, care pretind că ne arată noul design al lui Samsung Galaxy S21 și al lui Galaxy S21 Ultra. Da, sunt elemente noi la nivel de construcție în noua generație de flagship-uri a companiei coreene! Și da, pozele vin dintr-o sursă cu un istoric destul de bun la astfel de dezvăluiri, celebrul leakster @onleaks. Așa că un sâmbure de adevăr este acolo.

La prima vedere, cea mai mare inovație la nivel de construcție pare să fie modulul foto de pe spatele celor două telefoane. Care preia cumva din marginea terminalului. Ceea ce ar presupune că Samsung va trece la acest nou design cu toate telefoanele sale, așa cum se întâmplă în prezent cu modulul foto rectangular de pe S20/S20+.

Vedem un Samsung Galaxy S21 cu același ecran curbat în laterale, cu margini extrem de înguste și cu trei camere foto pe partea din spate. În față, camera frontală va fi integrată într-un orificiu discret, plasat pe mijloc. S21 Ultra vine cu patru camere și un modul foto mult mai lat.

Zvonurile spun că S20 va avea totuși un ecran plat, de 6,2 inchi, în timp ce varianta ultra va avea marginile laterale curbate și o diagonală de 6,7-6,9 inchi. Nimic despre un posibil S21+, care sunt sigur că va exista în realitate, tocmai pentru a umple golul dintre cele două telefoane prezentate aici.

Altceva nu prea se cunoaște în prezent despre Samsung Galaxy S21 și Galaxy S21 Ultra. Așa că rămânem cu fotografiile leak-uite și cu zvonul care spune că producătorul coreean ar putea să își prezinte noua familie de vârfuri de gamă undeva în ianuarie 2021.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep