HomeFeaturedFocusHTC Desire 20+ a fost anuntat oficial

HTC Desire 20+ a fost anuntat oficial

HTC Desire 20+

Iată că HTC încă mai activează pe piața de smartphone, deși semnele care atestă acest lucru sunt destul de rare. Cea mai recentă dovadă este HTC Desire 20+, un smartphone proaspăt lansat oficial. Deocamdată este disponibil pe piața locală, la un preț de aproximativ 290 dolari. Nu au fost oferite informații despre o posibilă disponibilitate globală. Însă fanii acestui brand, cândva reprezentativ pentru piața de smartphone, au chiar și așa motive de  speranță și bucurie.

Dispozitivul este un mid-range, care încearcă să scoată în față un raport preț/specificații suficient de atractiv pentru a câștiga fani. Dacă reușește sau nu este destul de greu de spus. Timpul va lămuri acest lucru. Este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 720G. Ceea ce exclude suportul pentru rețelele 5G. Procesorul este asortat cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin intermediul slotului dedicat microSD.

O combinație destul de cinstită, capabilă să ducă la bun sfârșit sarcinile trasate de utilizatorul mediu de Android.

În partea din față avem un display LCD de 6,5 inchi și rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). HTC Desire 20+ merge pe designul ceva mai conservator, cu un notch în partea de sus a ecranului, în formă de picătură. Acolo își găsește loc camera foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem foto de patru camere. Senzorul principal are o rezoluție de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 5 megapixeli, dar și de un senzor de adâncime, cu rezoluție tot de 5 megapixeli. Cea de-a patra cameră este una dedicată macro, cu senzor de 2 megapixeli. Tot pe spate își face loc și un cititor de amprentă digitală.

Acumulatorul cu capacitate de 5000 mAh (încărcare de 15W) este un argument forte al lui HTC Desire 20+. Pentru că pare capabil să ofere o autonomie îndestulătoare. Mai ales la aceste specificații tehnice. Sistemul de operare este un Android 10.

Așteptăm vești despre o disponibilitate globală a acestui terminal. O disponibilitate care să le amintească și fanilor europeni ai companiei că HTC încă trăiește.

via HTC

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep