HomeMobileAndroidHuawei colaboreaza cu Moovit si aduce aplicatia in magazinul AppGallery

Huawei colaboreaza cu Moovit si aduce aplicatia in magazinul AppGallery

Cea mai populară aplicație dedicată transportului urban – Moovit – este disponibilă de acum și în magazinul virtual HUAWEI AppGallery.
Cea mai populară aplicație dedicată transportului urban – Moovit – este disponibilă de acum și în magazinul virtual HUAWEI AppGallery.

Huawei a reușit să aducă în magazinul de aplicații AppGallery și aplicația Moovit, oferindu-le consumatorilor din România un ghid de călătorie în mii de orașe naționale și internaționale, prin modalități multiple de transport. În acest moment Moovit este folosită de peste 865 de milioane de utilizatori în 3200 de orașe din 106 țări, aplicația îmbină informațiile de la operatorii de transport public, operatorii de micro-transport și autoritățile de transport cu informațiile transmise în timp real de comunitățile de utilizatori, oerind o imagine actualizată pentru cea mai bună rută de călătorie cu opțiuni de mobilitate urbană precum autobuz, metrou, tren, biciclete, e-scootere, car-sharing, ride-hailing și altele.

Dacă nu știați, Moovit oferă utilizatorilor și opțiunea de planificare a călătoriilor multimodale, informații despre sosire în timp real, astfel încât aceștia să poată ști exact momentul în care sosește autobuzul sau trenul. Există și o funcție Live Directions cu Get Off Alerts pentru sfaturi pas cu pas pe toată durata călătoriei, precum și Service Alerts pentru evitarea întreruperilor pe liniile utilizate frecvent și planificarea rutei în funcție de acestea.

Moovit beneficiază și de funcții de accesibilitate, permițându-le persoanelor cu dizabilități să utilizeze transportul public cu mai multă siguranță. Aplicația este optimizată cu funcții de citire a ecranului pentru utilizatorii nevăzători sau cu capacitate de vedere redusă, identifică rutele și stațiile accesibile pentru scaune cu rotile, calculează traseele fără trepte și include meniuri și butoane optimizate pentru cei cu deficiențe motorii ale mâinilor.

Moovit, aplicația de top de mobilitate urbană, reprezintă o completare fantastică și complet incluzivă pentru AppGallery, astfel încât toată lumea să poată utiliza transportul cu încredere. Chiar și pe fondul schimbărilor datorate măsurilor de siguranță actuale, utilizatorii se pot bucura de orientare superioară, oriunde s-ar afla. Aceștia beneficiază și de angajamentul Moovit de a ajuta mediul înconjurător să devină mai curat, mai sigur și mai adecvat traiului.”, completează Wang Heng, Vicepreședinte Global Partnerships and Eco-Development, Huawei Consumer Business Group, CEE și Țările Nordice.

Huawei va furniza aplicația Moovit utilizatorilor din peste 100 de țări și în 45 de limbi. Pe lângă transportul în comun, vor exista în curând și opțiuni de ride-hailing oferite de Bolt, cea mai importantă companie de transport din Europa care s-a alăturat recent AppGallery, precum și alte opțiuni de călătorie, cum ar fi sisteme bike-share, biciclete dockless și scutere.

Încă de la început, misiunea Moovit a fost simplificarea mobilității urbane din întreaga lume.”, declară Yovav Meydad, Chief Growth and Marketing Officer, Moovit. „Integrarea planificării călătoriilor multimodale și aplicației de navigație Moovit pe smartphone-urile Huawei va simplifica viața de zi cu zi a milioane de utilizatori. Prin posibilitatea de a planifica și experimenta călătoriile cu transportul public eficient și convenabil datorită informațiilor în timp real, utilizatorii Huawei se vor putea deplasa în orașe cu mai mult confort și cu încredere.”, completează acesta.

Pentru a descărca aplicația Moovit, utilizatorii pot vizita AppGallery disponibil pe orice smartphone sau tabletă Huawei.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep