HomeFeaturedFocusDJI Mavic Mini 2 e aproape gata de lansare

DJI Mavic Mini 2 e aproape gata de lansare

Anul trecut DJI a lansat cea mai mică dronă a sa - Mavic Mini, ce cântărește doar 249g și filmează 2.7K. Anul acesta așteptăm un model cu suport 4K.
Anul trecut DJI a lansat cea mai mică dronă a sa – Mavic Mini, ce cântărește doar 249g și filmează 2.7K. Anul acesta așteptăm un model cu suport 4K.

Se pare că DJI e aproape să lanseze a doua variantă a dronei Mavic Mini, cea mai mică și mai ușoară dronă din portofoliu. În septembrie 2019 DJI a lansat Mavic Mini, dronă cu o greutate de doar 249g (în felul acesta poate ocoli restricțiile de zbor din anumite țări) și autonomie de aproape 30 de minute, cu suport de înregistrare video 2.7K.

Pentru că a trecut destul de puțin timp de la lansare, sunt șanse mici de a vedea un model DJI Mavic Mini 2, dar cu toate astea o înregistrare de autorizare la FCC (Federal Communications Commissionîn SUA) ne da indicii ca DJI vrea sa aduca un nou moudel – dacă nu cumva până la lansare DJI va avea soarta Huawei în SUA.

Via @OsitaLV de pe Twitter, una dintre înregistrările FCC este legată de o baterie pentru “Camera Drone” cu un număr de înregistrare ce seamănă cu cel al Mavic Mini.

Putem vedea și niște detalii legate de modul în care arată partea din spate a dronei, din nou, foarte similară cu actuala Mavic Mini. Tot din detaliile de la FCC se înțelege că Mavic Mini 2 va folosi Enhanced Wi-Fi, ce ar trebui să asigure o creștere a distanței de folosire.

Probabil că DJI o să aducă și altă schimbare importantă pe Mavic Mini 2, în speță introducerea suportului de filmare 4K și eventual câteva opțiuni software specifice Mavic Air (urmărire obiectelor?).

Va fi interesant de văzut cum o să fie Mavic Mini 2. Ca posesor de Mavic Mini mă interesează direct schimbările, chiar dacă e puțin probabil să îmi achiziționez acest nou model.

via TR

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep