HomeFeaturedFocusOnePlus 8T a fost prezentat oficial

OnePlus 8T a fost prezentat oficial

OnePlus 8T

Noul vârf de gamă al tinerei companii chineze a văzut lumina zilei. OnePlus 8T a fost prezentat oficial și reușește să impresioneze. Partea frumoasă este că deja poate fi precomandat pe site-ul oficial al companiei, cu livrare direct în România. Cei care lansează o precomandă, primesc gratuit o husă de protecție pentru telefon. Va ajunge în cursul zilei de astăzi și la partenerii locali (Altex, Orange și eMAG). Deocamdată avem un preț de pornire de 618 euro. Va veni și prețul exprimat în lei.

Din punct de vedere hardware, telefonul este constuit în jurul unui display AMOLED de 6,55 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Ecranul are o rată de refresh de 120 Hz și a primit punctaj maxim din partea DisplayMate. În plus, primește și funcție AlwaysOn, o premieră pentru compania chineză. Cititorul de amprentă digitală este integrat în ecran. În partea de sus avem un orificiu discret pentru o cameră foto frontală de 16 megapixeli.

Pe partea din spate OnePlus 8T etalează un sistem de patru camere foto. Senzorul principal (Sony IMX586) are o rezoluție de 48 megapixeli și este capabil de zoom 2x. Este ajutat de un ultrawide cu rezoluție de 16 megapixeli. Mai avem o cameră dedicată macro, de 5 megapixeli și un senzor de adâncime monocrom de 2 megapixeli.

La interior telefonul se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 865. Există două combinații de memorie. Prima cu 8 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB și una ceva mai atractivă, cu 12 GB de memorie RAM și 256 GB memorie internă. Acumulatorul care ține în viață acest smartphone are o capacitate de 4500 mAh. Partea cea mai frumoasă este încărcarea ultra-rapidă Warp Charge 65 (65W), care poate umple acumulatorul în doar 39 de minute. Avem și USB Power Delivery de până la 45W.

Sistemul de operare este Android 11. OnePlus 8T este printre primele telefoane care aduce noul sistem de operare de la Google direct din cutie. O performanță în plus pentru cei care doresc performanțe la preț atractiv.

Telefonul va fi disponibil în două culori: Aquamarine Green și Lunar Silver.

via OnePlus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep