HomeFeaturedFocusNokia 8.3 5G ajunge in Romania

Nokia 8.3 5G ajunge in Romania

Nokia 8.3 5G

Nokia 8.3 5G, primul smartphone 5G al companiei finlandeze, ajunge și pe piața locală. În România dispozitivul va putea fi găsit la partenerii Altex, eMAG, Voadfone sau Orange, la un preț recomandat de 2599 lei. Toți deținătorii acestui smartphone vor beneficia de un abonament gratuit Google One, timp de 6 luni. Cel puțin la Vodafone, telefonul este parțial subvenționat la încheierea unui contract de servicii.

Telefonul este și vedeta celui mai recent film din seria James Bond (No Time To Die), semn că departamentul de marketing al finlandezilor s-a întrebuințat serios. Agenții MI6 din filmul care va debuta anul viitor, folosesc acest smartphone.

Motive ar fi destule. Nokia 8.3 5G este telefonul cu cel mai mare numar de benzi de frecventa radio 5G, acoperind astfel serviciile oferite de toți operatorii de telefonie, indiferent de standardele folosite de aceștia.

Pentru cei care nu își mai aduc aminte, terminalul este construit în jurul unui ecran de 6,81 inchi, cu rezoluție fullHD+ (aspect 20:9) și este echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 765. Camerele foto sunt realizate în colaborare cu ZEISS. Cea frontală este de 24 megapixeli, iar pe spate avem un sistem de patru camere foto. Senzorul principal este de 64 megapixeli și este ajutat de un ultrawide de 12 megapixeli și de alte două camere de câte 2 megapixeli fiecare.

Acumulatorul are o capacitate de 4500 mAh. La nivel de memorii versiunea de Nokia 8.3 5G care ajunge în România este cea cu 6 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB. Din fericire, există slot microSD pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep