HomeFeaturedFocusOnePlus Nord N10 5G si Nord N100 prezentate oficial

OnePlus Nord N10 5G si Nord N100 prezentate oficial

OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N10 5G și Nord N100 au fost prezentate oficial de către compania chineză. Și sunt o dovadă foarte clară că aceasta are intenții serioase și pe segmentul de mijloc. Ba chiar ar spune unii că OnePlus vrea o felie și din zona de entry-level/low-budget. Oricum ar fi, sunt foarte clare intențiile companiei de a-și diversifica portofoliul și de a oferi variante pentru orice tip de buget. Și de această dată pare că acest plan va fi unul consistent. Pentru că tentative au mai existat, dar sporadice.

Cele două noi modele fac unele concesii față de primul Nord. Mai mici sau mai mari, care se reflectă în diferențe de preț mai mult sau mai puțin consistente. Nord devine o familie mid-range de telefoane OnePlus, care vor fi disponibile de la prețuri începând cu 200 de euro. Ceea ce înseamnă ceva. Așa că merită să le analizăm puțin mai în detaliu.

OnePlus Nord N10 5G este ceva mai atractiv. Este primul telefon al companiei echipat cu un display IPS LCD din 2015 încoace. Un ecran de 6,49 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), protejat de GorillaGlass 3. Rata de refresh este de 90 Hz, iar camera foto frontală își face loc într-un orificiu plasat în partea stângă.

În mod automat, cititorul de amprentă digitală nu mai este sub ecran. Și-a făcut loc pe partea din spate a telefonului. Acolo unde se învecinează cu un sistem foto de patru camere. Un senzor principal de 64 megapixeli este ajutat de un ultra-wide de 8 meagpixeli și de un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Cea de-a patra cameră este una macro de 2 megapixeli.

La interior avem o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 690 cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Toate ținute în viață de un acumulator de 4300 mAh, care se poate încărca rapid cu până la 30W.

OnePlus Nord N10 5G vine într-o singură versiune de culoare, Midnight Ice, și are un preț de vânzare de 350 euro. Destul de interesant, cu ceva concurenți redutabili totuși, mai ales în Europa.

Modelul Nord N100 merge și mai jos. Are un ecran LCD de 6,52 inchi, cu rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli). În spatele lui se ascunde un chipset Snapdragon 460 (nu există suport pentru 5G). Acesta rulează în combinație cu 4 GB de RAM și o memorie internă de 64 GB.

Camera foto frontală de 8 megapixeli este găzduită de un orificiu, iar pe spate avem un sistem destul de modest de trei camere. Compus dintr-un senzor de 13 megapixeli, ajutat de un macro și un senzor de adâncime de câte 2 megapixeli fiecare.

Bateria poate fi văzută ca un plus. Are capacitate de 5000 mAh și se încarcă cu 18W. Așa cum spuneam Nord N100 are un preț de vânzare de 200 de euro.

Cele două telefoane par a fi potrivite și pentru ofertele operatorilor. Un pas care cred că este în planurile companiei care cu siguranță își va întări prezența în Europa în viitorul apropiat.

via OnePlus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep