HomeFeaturedFocusMini 2 este următoarea dronă DJI, avem deja unboxing, specificații si poze...

Mini 2 este următoarea dronă DJI, avem deja unboxing, specificații si poze detaliate

Până la urmă zvonurile ce prevesteau un Mini 2 de la DJI sunt adevărate, noua dronă e gata de lansare și vine cu suport de înregistrare 4K.
Până la urmă zvonurile ce prevesteau un Mini 2 de la DJI sunt adevărate, noua dronă e gata de lansare și vine cu suport de înregistrare 4K.

Spre surpriza multora, DJI chiar are în plan să lanseze o nouă dronă din seria Mini, denumită simplu DJI Mini 2. Aceasta păstrează același design, rămânând sub bariera celor 250 de grame (249g) și vine cu suport de înregistrare 4K.

Știm toate astea ca urmare a publicării unui unboxing pe YouTube, urmat la scurt timp și de poze mai clare cu cutia Mini 2 și specificațiile sale tehnice. Păstrând greutatea sub 250 de grame, DJI Mini 2 rămâne o dronă căutată de foarte multă lume pentru că folosirea ei nu necesită obținerea de autorizații speciale în foarte multe țări – nu e cazul în România, aici guvernanții au grijă să păstreze monopolul și pentru moment nu se aliniază legislației UE.

După cum se poate vedea pe cutie, drona se numește DJI Mini 2, fără Mavic. Vine cu suport de înregistrare 4K, are QuickShots și teoretic oferă o autonomie de 31 de minute, mai mare decât cea disponibilă pe Mavic Mini. Cea mai importantă schimbare e legată de raza de folosire, specificațiile dau 10 km, un salt imens față de cei 2 km disponibili pe actualul Mavic Mini.

Camera video vine cu suport de înregistrare 4K și specificații identice cu cele ale modelului precedent – în speță 1/2.3” CMOS, FOV: 83 grade, 24mm și apertură f/2.8.

Dacă vreți să vedeți unboxing-ul:

Se poate observa că și controller-ul este schimbat față de primul model Mavic Mini și există un suport pentru prinderea elicilor. Din câte am văzut în clip, bateriile nu sunt compatibile.

Foarte tare mi se pare faptul că drona în cauză a fost cumpărată din BestBuy în SUA, în condițiile în care DJI nu a spus încă nimic oficial despre acest nou model. Niște zvonuri anunță lansarea în cadrul unui eveniment ce va fi ținut săptămâna viitoare.

Dacă vreți să aruncați o privire mai îndeaproape, mai există încă un material:

Ca posesor de Mavic Mini noile specificații mă încântă (suport video 4K și creșterea razei pentru recepție), nu suficient de mult încât să mă tenteze să o vând pe cea veche și să o iau pe asta. Nu zic însă mai multe până nu văd lansarea oficială și primele review-uri.

Am înțeles și că prețul va fi mai mare cu 100 EUR pentru noul Mini 2 și asta pentru modelul fără Combo.

Vouă cum vi se pare?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep