HomeFeaturedFocusPoco C3 lansat oficial, cel mai ieftin smartphone Poco

Poco C3 lansat oficial, cel mai ieftin smartphone Poco

Poco C3

Poco C3, proaspăt anunțat oficial, devine cel mai ieftin smartphone lansat de Xiaomi sub acest brand. Iar prețul de pornire de aproximativ 100 de dolari este cu atât mai interesant cu cât telefonul va putea fi accesat și din România, prin intermediul marilor magazine online din China care livrează și la noi în țară. Așa că ne îndreptăm câteva minute atenția asupra sa.

Specificatii tehnice Poco C3

Telefonul este construit în jurul unui display IPS de 6,53 de inchi și rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). În partea de sus acesta are un notch în formă de picătură, în care își găsește loc o cameră foto frontală de 5 megapixeli. Protecția este asigurată de Panda Glass, un nume care parcă copiază prea bădăran mult mai celebrul Gorilla Glass.

Poco C3

Pe partea din spate, Poco C3 are un sistem de trei camere, dispus într-un modul foto de formă pătrată. Senzorul principal de 13 megapixeli este ajutat de două camere de 2 megapixeli. Una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime. Tot pe spate se distinge modelul în două suprafețe distince, despre care Xiaomi spune că este mult mai rezistent la urmele de degete.

Cititorul de amprentă digitală lipsește de pe acest smartphone. Funcțiile de securizare a dispozitivului sunt preluate de Face Unlock.

La interior avem un chipset MediaTek Helio P35. Există două combinații de memorie. Una cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB și una cu memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB. Prețul acesteia din urmă este de aproximativ 125 dolari. În ambele situații există și slot dedicat microSD, pe lângă cele două sloturi pentru SIM.

Bateria care ține în viață configurația lui Poco C3 are o capacitate impresionantă (la acest nivel de preț) de 5000 mAh. Se încarcă cu până la 10W. Sistemul de operare este Android 10 cu interfața MIUI 12 peste el.

Vânzările încep pe 16 octombrie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep