HomeFeaturedFocusPromotii interesante de Black Friday 2020

Promotii interesante de Black Friday 2020

Black Friday

Încercăm să vă aducem în atenție cele mai interesante promoții de Black Friday din zona de tehnologie. Evenimentul care reduce prețurile în mod considerabil, cel puțin în teorie, este pe cale să înceapă. Ca de obicei, este dictat de marii vânzători din piața locală.

Vom încerca să sumarizăm aici ce au de anunțat companiile locale. Materialul va fi împrospătat în permanență cu tot ce se anunță în zilele ce urmează. Promoțiile listate vor fi în ordine învers cronologică.

31.10.2010: a început Black Friday la evoMAG, cu discounturi de pana la 85%

evoMAG a dat startul campaniei sale de Black Friday. O campanie ce promite discounturi de până la 85% la peste 100.000 de produse din peste 6.000 de repere. Promoțiile vor dura până pe 26 noiembrie, în mai multe runde de reduceri. Compania spune că această campanie este cu aproximativ 30% mai mare decât cea de anul trecut, prin prisma numărului de produse ce vor fi puse în vânzare.

Au fost oferite și câteva detalii despre categoriile de produse ce vor fi puse în vânzare și reducerile ce le vor fi aplicate:

  • Telefoane mobile – peste 7.000 de unități, cu discount de până la 48%;
  • Peste 5.000 de televizoare, cu discount de până la 70%;
  • Monitoare, la prețuri reduse cu până la 60%;
  • Echipamente de rețelistică – cele mai noi tehnologii, la prețuri mai mici cu până la 70% pentru produsele mesh;
  • Laptopuri de gaming, mai ieftine cu până la 30%;
  • Produse Apple, cu până la 25% discount;
  • Electrocasnice mici și mari – discount până la 65% la peste 6.000 de unități;
  • 5.000 de camere WEB, cu prețuri reduse până la jumătate;
  • SSD-uri – discount de până la 45% la peste 4.000 de unități;
  • Scaune pentru gaming – discount de până la 50% la peste 500 de unități;
  • Trotinete electrice – 300 unități, cu prețuri reduse cu până la 25%;
  • Benzi de fitness – 70% discount;
  • Smartwatch-uri și brățări pentru fitness – 75% discount.   

Pentru mai multe detalii și pentru a putea beneficia de aceste reduceri, aveți la dispoziție site-ul campaniei de Black Friday evoMAG.

30.10.2020: AllView anunță reduceri de până la 75% și oferte „Cumperi 1, Primești 2”

Smart TV-urile gamei ePlay (modelele HD, Full HD, 4K HDR10, dar și cele mai noi versiuni Allview QLED) prevăzute cu sistem de operare Android TV și Google Assistant integrat, ce vor beneficia de reduceri semnificative. Modelul Allview QLED cu diagonala de 65” va putea fi achiziționat cu un discount de peste 15%, la prețul de 2879 lei.

Smartphone-ul Soul X7 PRO, primul model din portofoliul Allview cu sistem AI Quad Camera integrat și procesor Qualcomm Snapdragon, care va putea fi achiziționat cu o reducere de peste 25% față de prețul de lansare.

Tabletele și notebook-urile, ce reprezintă device-uri extrem de solicitate în această perioadă. Allview oferă în campania Black November terminale ce ar putea contribui pe de o parte la procesul de învăţare şi comunicare între profesori şi elevi, iar pe de altă parte activităților de tipul „work from home”. Tabletele compatibile AVI – singurul asistent vocal în limba română, se pot transforma cu ușurință într-o culegere virtuală pentru elevi, sau chiar într-un asistent personal al profesorilor, prin sugerarea numeroaselor resurse multimedia.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil, începând cu data de 02 noiembrie, exclusiv online pe site-ul dedicat, www.allviewbf.ro. În plus, pe întreaga perioadă a campaniei se vor adăuga oferte noi.

Pentru ediția din acest an, Allview a pregătit peste 65.000 de produse în propria campanie. Din punct de vedere valoric, atât pentru campania individuală, cât și pentru cele desfășurate cu partenerii, compania brașoveană a pregătit produse în valoare de 6,1 mil. euro și reduceri totale de peste 1,4 mil. de euro.

29.10.2020: Motorola One Fusion+ și Moto G9 Play, reduceri de până la 300 de lei

Motorola România a anunțat două acțiuni de Black Friday desfășurate în parteneriat cu Altex. Campania de Black Friday Altex se întinde între 29 octombrie și 2 decembrie (cinci săptămâni!!!) și se va desfășura online pe www.altex.ro, dar și în cele peste 120 de magazine Altex și Media Galaxy din țară.

Motorola One Fusion+

În această perioadă, Motorola One Fusion+ are un preț de vânzare de 999 lei. O reducere de 200 de lei față de prețul pe care îl avea Motorola One Fusion+ în momentul review-ului nostru. Telefonul chiar a impresionat la momentul respectiv, aruncați un ochi peste acest material. Aspect modern, mecanism pop-up pentru camera frontală și specificații/performanțe mai mult decât decente.

Moto G9 Play

În aceeași perioadă de timp (29 octombrie și 2 decembrie), tot online și fizic, Moto G9 Play are un preț de 599 lei. O reducere și mai consistentă, de 300 de lei, față de prețul din luna august, momentul în care acest smartphone a devenit disponibil în România.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep