HomeFeaturedFocusMoto G9 Play disponibil pe piata locala

Moto G9 Play disponibil pe piata locala

Moto G9 Play

Moto G9 Play ajunge în Europa și devine disponibil în aceeași zi și pe piața din România. Este un telefon care pune accentul pe prețul mic de achiziție și pe autonomie. Vine cu un preț recomandat de 899 lei și poate deja fi găsit pe site-ul Altex.

Telefonul este construit în jurul unui display IPS LCD de 6,5 inchi. Rezoluția este HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). Ecranul are în partea de sus un notch în formă de picătură, în care își face loc camera foto frontală de 8 megapixeli.

În spatele ecranului se ascunde o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 662 cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocared de 64 GB. Moto G9 Play are un slot microSD dedicat, așa că cei cu nevoi speciale în materie de stocare se pot bucura de un card suplimentar.

Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto. Împreună cu flash-ul LED formează un pătrat, formă pe care o împrumută și modulul foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Este ajutat de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cea de-a treia cameră foto este una dedicată macro, cu senzor tot de 2 megapixeli. Tot pe spate este plasat și cititorul de amprentă digitală. Ca de obicei, sub logoul companiei.

Toate acestea sunt ținute în viață de un acumulator de 5000 mAh, care oferă suport pentru încărcarea rapidă de 20W. Sistemul de operare este Android 10.

Așa cum spuneam, Moto G9 Play are un preț de vânzare de 899 lei. Un preț suficient de competitiv pe acest segment de preț. Așa că cei care au un buget fix (și strict) pentru achiziția unui telefon, au acum o opțiune în plus.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep