HomeMobileAndroidRecomandare: TOP 10 teme de ceas pentru Huawei Watch GT2 (GT, GT2e...

Recomandare: TOP 10 teme de ceas pentru Huawei Watch GT2 (GT, GT2e si GT2 Pro)

DSC_4820

În acest articol este o recomandare în care vă arăt care sunt cele mai faine teme de ceas (skin-uri cum se mai spune) pentru generația de smart watch-uri Huawei Watch GT2, GT2e și GT2 Pro. Toate sunt gratuite și ușor de instalat, acoperind atât gama de ceasuri clasice, analogice cât și cele digitalte, cu multe funcții interesante.

Cum se instalează o temă de ceas?

Dacă vreți un skin nou, acesta se instalează lansând aplicația Huawei Health de pe smartphone, clic pe Devices, selectați ceasul folosit și apoi clic pe Watch faces în zona More ca să intrați lista de teme ce în momentul de față cuprinde peste 100 de variante. Ca să o instalați pe cea dorită trebuie să apăsați pe butonul install, moment în care ea va fi transferată pe ceas (timpul de așteptare diferă în funcție de dimensiune). Apoi intrați în lista Mine și clic pe cea dorită și apoi clic pe Set as Default. Din acest moment devine activă pe ceas.

Screenshot_20201015-111654_HealthScreenshot_20201015-111858_Health

Alternativa ar fi ca după ce ați transferat tema pe ceas, apăsați pe ecranul principal (de pe ceas, evident), pe tema curentă și prin swype o alegeți pe cea dorită.

1. Speedometer

DSC_4828

Din punctul meu de vedere, cea mai bună/faină temă pentru un ceas Huawei Watch GT2 este Speedometer. Este o temă în format digital, ce afișează ora, numărul de pași, caloriile consumate, altitudinea, nivelul stresului, temperatura de afară, presiunea atmosferică și chiar nivelul bateriei.

Informațiile sunt agregate într-un design interesant, cu culori bine alese, care arată foarte bine pe orice ceas Watch GT2.

2. BlackTie

DSC_4871

Este o temă de ceas clasic, instalată implicit pe Huawei Watch GT2 Pro, care arată foarte bine și aduce un aspect de ceas clasic, elegant. Se îmbină cu marcajele de pe marginea ecranului, făcute special pentru acest tip de teme.

Pe lângă ora în format analogic, cu secundar, mai arată data, nivelul bateriei și numărul de pași.

3. DigitalLightBlue

DSC_4872

Este tot o temă cu informații digitale în care se pot vedea direct pe ecran o grămadă de informații utile. De la temperatură, numărul de pași, persiunea atmosferică, altitudinea, caloriile, ziua, data din calendar  și până la nivelul bateriei. Față de alte teme cu aspect digital, aceasta se integrează mai bine cu marcajele de pe marginea ecranului lui Watch GT2 Pro.

4. Collision

DSC_4884

O altă temă în format analogic, foarte bine realizată, este Collision. are un aspect mai simplu, elegant și combină informațiile despre oră cu busola, numărul de pași, data și nivelul bateriei. Este o temă pentru persoanele care vor să încerce altceva. Și arată foarte bine pe ecranul OLED.

5. Up-close

DSC_4876

O altă temă care arată excepțional pe ecranul negru de pe Watch GT2 este Up-close. Vorbim de un skin digital, care pe lângă oră și dată mai oferă detalii despre temperatură, numărul de  pași și bătăile inimii. Are o combinație plăcută de culori, puse foarte bine în evidență de negrul perfect al ecranului OLED.

6. Swords

DSC_4881

Swords este o altă temă cu aspect analogic, care prezintă pe ecran, alături de ora cu secundar și detalii despre temperatură, numărul de pași, momentul apusului, nivelul bateriei și ziua din săptămână. Are o formă simplă, cu informații ușor de citit.

7. Drifting

DSC_4874

Pentru cei ce vor o temă mai simplă, cu aspect digital și culori ușor de personalizat (da, se poate schimba nuanța din settings), recomand Drifting. Pe ecran sunt afișate doar detaliile despre oră, temperatură și numărul de pași.

8. Steel

DSC_4891

Revin cu o temă cu aspect analogic ce combină și ceva detalii digitale precum temperatura, numărul de pași, bătăile inimii, altitudinea și presiunea. Pe lângă acestea avem evident ora, în format analogic cu secundar și data. Design-ul este simplu, cu detalii suficient de bine evidențiate.

9. Explorer

DSC_4896

Explorer este o temă pentru cei ce vor să vadă rapid detalii despre activitatea lor fizică – prezintă simplu numrul de pași, bătăile inimii, caloriile și temperatura, pe lângă oră și data curentă. Este o temă perzentă și pe primul model GT, motiv pentru care nu are și informații despre nivelul de stres sau Sp02.

10. Burning

DSC_4898

Și închei TOP-ul temelor ce Huawei Watch Gt2 cu tema Burning, una foarte simplă și care arată foarte bine în orice situație. Oferă doar informații despre oră, dată, nivelul ritmului cardiac și numărul de pași.

EXTRA: TheUnknown

DSC_4890

Iar pentru utilizatorii cărora le place ideea de SciFi, tema TheUnknown vine să aducă o idee de călătorie în spațiu, așa cum ar fi fost prezentată în primele filme SciFi. Pe lângă dată, oră avem și detali despre temperatură, numărul de pași, caloriile consumate, bătăile inimii și distanța parcursă. Încercați-o că merită.

OneHop: crearea rapidă de teme personalizate

Și mai e ceva: dacă folosiți Huawei Watch GT2 Pro împreună cu un smartphone Huawei (eu îl am legat cu P40 Pro), atunci o să descoperiți o funcție care o să vă placă: OneHop. Este responsabilă de crearea instant a unei teme de ceas, personalizate, din orice imagine veți avea deschisă în aplicația Gallery de pe smartphone-ul Huawei.

Cum funcționează: direct pe ceas, în Settings veți vedea o setare suplimentară numită OneHop – clic pe ea și activați-o – pe ceas ea va activa NFC-ul și va aștepta o conexiune specială, de la smartphone.

Acum, pe smartphone-ul Huawei activați conexiunea NFC, deschideți aplicația Gallery și alegeți o poză care vă place – ar fi bine să găsiți una cu detaliile importante puse pe centru. Apoi atingeți fața ceasului cu spatele telefonului și magia se întâmplă: poza e transferată pe ceas, e decupată și pusă pe funalul temei Gallery, preinstalată. Și veți avea o temă nouă de ceas, cu poza aleasă.

Gallery: prin combinația OneHop și un smartphone Huawei P40 Pro, am creat instant o temă personalizată.

Fain, nu?

Acestea fiind zise, folosiți-le pe cele ce vă plac și spuneți-mi și mie care sunt alegerile voastre. Eu am ajuns în momentul în care zilnic imi schimb aspectul ceasului, în funcție de ce activități am planificate și după cum mă simt în ziua respectivă. E o modalitate simplă de a face ca ceasul de la mână să pară mereu altul.sdfsfd

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep