HomeMobileAndroidSamsung Galaxy Note20 5G primeste actualizarea cu patch-urile de Android pentru octombrie...

Samsung Galaxy Note20 5G primeste actualizarea cu patch-urile de Android pentru octombrie 2020 și optimizari pentru Camera si UI

Seria Samsung Galaxy Note20 5G tocmai a primit setul de patch-uri Android pentru luna octombrie.
Seria Samsung Galaxy Note20 5G tocmai a primit setul de patch-uri Android pentru luna octombrie.

Cu puțin înainte de finalul lunii a ajuns și la mine setul de patch-uri Android asociate lunii octombrie 2020, pentru Samsung Galaxy Note20 5G, deblocat. Pachetul are doar 251.86 MB, deci poate fi instalat și pe conexiune de date dacă nu ajungeți la un WiFi hotspot.

Firmware-ul în cauză este identificat cu N981BXXU1ATJ1/N981BOXM1ATJ1/N981BXXU1ATJ5, iar din descriere înțelegem că pe lângă repararea problemelor de securitate mai aduce și optimizări pentru modul Dark al interfeței Android, stabilitate pentru modulul Camera și alte optimizări legate de stabilitate. Adică un set generic de denumiri în spatele căruia se ascunde de fapt colecția de bugfix-uri reparate cu acest build.

Cu alte cuvinte nimic legat de funcționalitate și sau chestii noi. Chiar și așa recomandarea mea este să instalați cât mai repede acest firmware ca să aveți smartphone-ul protejat. O să vă ia cam 5 minute și ar fi bine să aveți peste 30% din baterie.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep