HomeFeaturedFocusVideo: cum rezista iPhone 12 Pro la zgarieturi si alte tipuri de...

Video: cum rezista iPhone 12 Pro la zgarieturi si alte tipuri de probleme

JerryRigEverything ne oferă o privire asupra modului în care iPhone 12 Pro e capabil să reziste la diferite tipuri de teste distructive.

JerryRigEverything ne oferă o privire asupra modului în care iPhone 12 Pro e capabil să reziste la diferite tipuri de teste distructive.

Azi a ieșit materialul video în care JerryRigEverything distruge la propriu un model iPhone 12 Pro pentru a ne arăta ce se întâmplă cu carcasa și display-ul atunci când sunt zgâriate în mod intenționat. După cum știți, testul JerryRig pune telefoanele la grea încercare folosind diferite cuțite și șurubelnițe pentru a testa cât de dură e carcasa și display-ul.

Apple a spus despre carcasa de ceramică de pe seria iPhone 12 că este cea mai bună soluție pentru protecție, lucru care se pare că este adevărat: iPhone 12 rezistă cel mai bine la zgârieturi și îndoituri. Carcasa de aluminiu se descurcă foarte bine, chiar dacă tot ajunge să fie zgâriată.

Și cel mai important: nu se mai îndoaie! Spre finalul clipului o să vedeți că iPhone 12 Pro iese cu bine și din testul de îndoire, celebrul ”bendgate” de acum câțiva ani.

Concluzia testului? Că Apple a făcut o treabă bună. Sunteți de acord cu ea?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep