HomeFeaturedFocusSpecificatii tehnice complete pentru Samsung Galaxy A42 5G

Specificatii tehnice complete pentru Samsung Galaxy A42 5G

Samsung Galaxy A42 5G

Samsung Galaxy A42 5G este unul dintre telefoanele de la care compania coreeană are mari așteptări în ceea ce privește volumele de vânzări. Și cum interesul este mare și atenția publicului era ațintită asupra acestui dispozitiv, el s-a bucurat de o lansare cumva înainte de termen. O campanie ușor pripită, care nu prea a lăsat la vedere o configurație completă. Parcă era vorba mai mult despre un fel de teasing.

Însă iată că acum Samsung comunică detaliile tehnice complete pentru acest model. Și fanii își pot face o idee mult mai clară despre ceea ce are acest telefon de oferit. Și despre cât de atractiv va fi el inclusiv în ofertele operatorilor. Acolo unde fără îndoială își va face loc cât de curând.

Samsung Galaxy A42 este construit în jurul unui ecran Super AMOLED Infinity U de 6,6 inchi. Surprinzător oarecum, rezoluția este doar HD+. Însă cititorul de amprentă digitală este integrat sub ecran. În notch-ul în formă de U își face loc o cameră foto frontală de 20 de megapixeli.

La interior avem un chipset cu procesor octa-core de până la 2,2 GHz. Deși nu este detaliat producătorul acestuia, cel mai probabil este un Qualcomm Snapdragon 750G. Responsabil și de suportul pentru rețelele 5G. De aici și strategia celor de la Samsung de a-l poziționa pe A42 5G ca fiind cel mai ieftin smartphone 5G al companiei. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB și poate să fie extinsă prin microSD. Iar memoria RAM poate fi de 4 GB, 6 GB sau 8 GB. Modele diferite, cu prețuri diferite, pentru toate tipurile de buget. Mă rog, în zona aceasta de preț.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto. Dispuse într-un modul rectangular, așa cum Samsung ne-a obișnuit inclusiv la flagship-urile sale. Senzorul principal de 48 megapixeli este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de două camere de câte 5 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și un senzor de adâncime.

Un acumulator de 5000 mAh (care se poate încărca cu până la 15W) completează lista de detalii tehnice pentru Samsung Galaxy A42 5G. Alături, cel mai probabil, de un Android 10 cu interfața OneUI 2.1 peste el.

Încă nu a fost comunicat un preț recomandat. Însă vom reveni cu această informație pe măsură ce terminalul va deveni disponibil.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep